Samsung SGH-G800

0

A Samsung legújabb mobiltelefonja az SGH-G800, mely 5 megapixeles beépített kamerát és 3x optikai zoomátfogású objektívet kapott. A 3G szabványú készülék olyan fotó szolgáltatásokat is tartalmaz, mint az arcfelismerő autofókusz, vagy aszéles dinamikaátfogást biztosító WDR (Wide Dynamic Range) mód. Ezen felül számos más, digitális fényképezőgépeket idéző funkciót is kapunk, mint például a panoráma mód, a többképes, vagy makro fotózás. A készüléket egy xenon vakuval is felszerelték.

Az SGH-G800 beépített videószerkesztő eszközökkel is rendelkezik. Elkészült mozgóképeinket a telefonon belül vághatjuk, másolhatjuk, a ‘mobile blogging’ pedig azonnali megosztásukban segít.

Kijelzője 2,4” képátlójú és QVGA felbontású. A képernyőn megjelenő kezelőfelületet is úgy alakították ki, hogy a digitális fényképezőgép használók is otthonosan érezzék magukat az opciók beállításánál.

A Samsung SGH-S800 támogatja a GPRS, HSDPA és EDGE szabványokat, így akár a mobil TV-zés sem lehetetlen a készülékkel, de használhatjuk multimédia lejátszóként is.

Az ígéretek szerint Európában november folyamán jelenik meg a legújabb Samsung mobil.