Új generációs monitorkalibráló család

0

Spyder3 Elite

A Datacolor bejelentette a népszerű Spyder monitorkalibráló hardver-szoftver legfrissebb változatait, a Spyder3 Elite és a Spyder3 Studio termékeket.

A Spyder3 Elite verziót elsősorban a profi fotósok és fotóműtermek számára ajánlja a gyártó. Jelenleg ez a készülék a piac egyetlen 7-érzékelős terméke. Elődjéhez képest 37%-al kisebb házat kapott, pontossága pedig 29%-al nőtt. A pontos és gyors mérés érdekében több mint duplájára növelték az érzékelő területét. Az újrakalibrálásra 7 perc helyett már csak 2,5 percre van szüksége és gyorsult az azonnali kalibráció is, közel 30%-al.

A készülék újdonsága a LED-es státuszkijelzés, valamint a környezeti fényviszonyokat is figyelembe vevő érzékelő. A Spyder3 Elite-hoz asztali talp is jár, melynek alján állványmenet található. Forgalmazását még októberben elkezdik. Nyitó ára 279 dollár lesz.

A Studio változat a Spyder3 Elite kalibráló rendszert és egy Datacolor 1005 spektrokolorimétert tartalmaz, nyomatok színelemzéséhez. A teljes felszerelés biztonságos szállításához egy alukoffert mellékel a gyártó. A Spyder3 Studio változat november közepén jelenik meg, 599 dolláros ajánlott fogyasztói áron.

Spyder3 Studio

Spyder3 Studio