Epson kivetítők a Hi-Fi Show-n

0

Az Epson idén négy kivetítővel vesz részt a Hilton Budapest Westend területén megrendezésre kerülő HáziMozi és Hi-Fi Show-n. A kivetítők között igazi HD felbontásra képes modell is lesz, amely remek példa a projektorok új egnerációinak képességére.

Epson EMP-TWD10

Epson EMP-DM1

Epson EMP-TW700

Epson EMP-TW1000

Sajtóközlemény:

Epson újdonságok a HáziMozi és HI-FI Show-n

Budapest, 2007. október 31. – Az Epson, a házimozi és üzleti kivetítők világszerte vezető gyártója, idén első alkalommal önálló kiállítóként vesz részt a november 2-4. között, a Hilton Budapest Westend szállodában nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő HáziMozi és HI-FI-Show-n.

A rendezvényen az I. emelet 118-as szobájában az Epson szinte teljes házimozi-projektor kínálata megtekinthető és kipróbálható lesz a belépő szinten is kiváló képminőséget nyújtó, DVD-lejátszót és hangsugárzó rendszert is magában foglaló Epson EMP-DM1-től a kiemelkedő ár/érték arányú HD Ready EMP-TW700-on át az 1280×720-as felbontású, DVD-lejátszót, hangszórókat és 2 méter átmérőjű állványos házimozi vetítővásznat is tartalmazó komplett megoldásig, az EMP-TWD10-ig.

A szoba fénypontja a házimozizás jelenlegi csúcsát képviselő, Full HD, azaz 1920×1080-as felbontású EMP-TW1000 lesz, amely egy Blu-Ray forrás segítségével fogja demonstrálni, hogy mire képes ma a házimozi-technológia otthonában.

A kiállított készülékekről: