Lomográfok a Bobekben

0

Lomográfiai napot tartanak 2008. március 6. és 16. között a Bobek kávézóban. A rendezvény alatt többféle fényképezőgép is a látogatók rendelkezésére áll, a szervezők különleges képeket várnak helyben készítve, melyek legjobbjai kiállításra is kerülnek.

Sajtóközlemény:

LOMOGRÁFOK A BOBEKBEN
Lógó hiperaktív happening

A Trendhecc kiállítássorozat keretében kerül megrendezésre egy rendhagyó Lomográf bemutató, vagy mi. A Bobek kávézóban ami a VII. kerület Kazinczy utca 53-as szám alatt található, ActionSampler Flash, Fisheye, Pop 9 és Colorsplash fényképezőgépeket lógatunk, és várjuk, mi fog történni.
A plafonról lógó tizenkét fényképezőgépet a vendégek bármikor használhatják. Jobbra, balra, felről le ill. lelről fel… a szélrózs minden irányába fotózhatnak. A gépekben beépített vaku garantálja a helyes expozíciót világosban, sötétben egyaránt.
A tíz nap legjobb képei folyamatosan a falra kerülnek a Digilab jóvoltából, így a Lomek napok végére egy teljes lomófal jön létre. A gépek nap mint nap helyet cserélnek egymással, így változatos képekre lehet számítani annak ellenére, hogy a helyszín nem változik.
A Lomek napok alatt Lomográfok, kiegészítők a helyszínen kaphatóak. A happening minden nap 3-tól zárásig tart.
Mindenkit szeretettel várunk!