Kodak Professional plugin újdonságok

0

Megújítja plugin választékát a Kodak, mégpedig Professional szériájának mind a négy, ismert szoftverével.

A Kodak GEM Pro plugin észleli és csökkenti a képeinken előforduló zajt a részletek, illetve az élesség komolyabb csökkentése nélkül. Ezen kívül létrehozhatunk vele lágyító effekteket és élesítésre, valamint a JPG képek tömörítési hibáinak csökkentésére is használható.

A Kodak GEM Airbrush Pro a portréfotósok kedvelt eszköze lehet, mivel a bőrhibákat is elfedő lágyító hatásokat hozhatunk létre vele, anélkül, hogy a finomabb részleteket roncsolná. Használható 8 és 16 bites képeknél is.

A Kodak ROC Pro visszaállítja, kiegyenlíti és javítja a színeket, eltünteti a színfátylat. Ezen felül használhatjuk a fehéregyensúly utólagos beállítására is, akár 8, akár 16 bites fotókkal.

A Kodak SHO Pro a képek kontrasztjának és expozíciójának beállításában segít. Utólag állíthatjuk a csúcsfényes és árnyékos területek megvilágítottságát, így nyerve még több látható részletet ezekre a problémás területekre.

A v2.1 verziószámú szoftver kiegészítések kompatibilisek a Windows Vista, Macintosh Intel rendszerekkel és az Adobe Photoshop CS3-mal, ráadásul most akciósan juthatnak hozzájuk az érdeklődők. A GEM Airbrush plugin mellé rendelt második kiegészítésre 50%, míg a GEM Pro, ROC Pro és SHO Pro termékekre 35%-os kedvezményt kínál a Kodak. Az akció 2008. május 31-ig tart. A szoftverek próbaverziója ingyen letölthető a fejlesztő weboldaláról.