Különleges festésű Olympus mju 1020

0

Hazánkban is kaphatók lesznek a Matei Apostolescu dekorációival díszített Olympus mju-1200 digitális fényképezőgépek. Az áprilisban forgalomba kerülő gép limitált példányszámban vásárolható meg.

Sajtóközlemény:

Alkosson művészit egy művészi fényképezőgéppel
A µ 1020 limitált kiadása Matei Apostolescu dekorációival

Hamburg, 2008. február 22. – Az Olympus felkérése alapján, a nemzetközileg elismert képzőművész, Matei Apostolescu egyedi dekorációkat készített a µ-1020 digitális fényképezőgéphez, amely 5000 darabos limitált kiadásban jelenik meg. A fehér színű µ 1020 modell háromféle egyedi dekorációval tehető exkluzív fényképezőgéppé. A limitált kiadás áprilistól vásárolható meg.

Válasszon Matei Apostolescu izgalmas dekorációjával díszített fehér µ 1020 modellek egyikéből. A 7x-es optikai zoommal és a 10,1 megapixeles felbontással rendelkező modell kívül-belül elbűvölő.

Matei Apostolescu 1983-ban született Bukarestben, már egészen fiatalon vonzódni kezdett a rajzoláshoz. Zenetanulmányait öt évre megszakította és a vizuális művészetek területén folytatta munkáját, tradicionális technikai készségének fejlesztése mellett foglalkozott a graffiti és webdesign irányzatokkal is. Valódi szakmai elhivatottságára azonban csak akkor talált rá, amikor egy barátja mutatott neki egy digitális illusztrációkat tartalmazó könyvet. Napjainkban a művészt a káosz és a rend, az energia és a vidámság megjelenítése foglalkoztatja, amelyekkel a szabadstílusú művész a közönség széles körére próbál hatni. „Ezeknek a fényképezőgépeknek a dekorálása nagyon érdekes feladatot jelentett számomra. Mivel a fotózás maga is izgalmas művészet, és napjaink digitális művészetének egyik fő területe, lenyűgözött egy olyan eszköz díszítése, ahol a „vászon” maga is képes művészit alkotni”, mondja Apostolescu. A bukaresti művésszel kapcsolatos további információkért látogasson el honlapjára: www.013a.com.

A limitált kiadású, Matei Apostolescu dekorációival díszített, fehér 1020 modellel nem csupán egy fényképezőgépet vásárol, hanem egy műalkotást is. A fényképezőgép 2008. áprilisában kerül kereskedelmi forgalomba.

Olympus µ 1020 – fő jellemzők:

  • 7x-es optikai zoom (37-260 mm*) az izgalmas közeli felvételek készítéséhez
  • 10,1 megapixel felbontás poszter méretű nyomtatást tesz lehetővé
  • A 6,9 cm/2,7″ átmérőjű, extra világos HyperCrystal II LCD közvetlen napfényben is jól látható
  • 23 expozíció-vezérlési program biztosítja a legjobb eredmények elérését különböző feltételek mellett
  • Vékony fém váz
  • Búvárfotózás 40 méteres mélységig opcionális PT-042 búvártok használatával
  • Kettős képstabilizáló rendszer gondoskodik a képek élességéről
  • Az Arcfelismerő technológia tökéletesen élesre állítja a fotóalany arcát, és gondoskodik a kép többi részének megfelelő expozíciójáról
  • BrightCapture technológia segíti a felvételkészítést gyenge fényviszonyok mellett
  • Új, a fényképezőgépbe integrált Panoráma funkció
  • Őrizze meg emlékeit hanggal rögzíthető filmfelvételekről (VGA felbontás, 30fps)
  • A TruePic III képfeldolgozó processzor gyorsabb képadat kezelést és jobb képminőséget biztosít

* 35 mm-es fényképezőgépre vonatkoztatva