Forrong a blogszféra – 50D, D90 – pro és kontra

0

Igen, sajnos nekünk is meg kell emlékezni az 50D-ről, D90-ről. Hogy miért sajnos? Ha megjelenik egy új termék, az összes témájában kapcsolódó blogról az folyik. Persze mindenkinek lehet véleménye, és így mi ezeket a véleményeket szeretnénk bemutatni.

Elsőként a Fototipp-ről Sefi írt „Toll a ti fületekbe” címmel.

Olyan érzésem van, hogy a cég egyszerűen magasról tesz arra a vásárlói rétegre, akik sikeressé tették a Canon DSLR-eket

Majd a Fiatal riporter is megemlékezett az „Augusztus végi zsongás: Canon 50D, Nikon D90, új objektívek„-ről.

Mindkét cég ellőni tűnik a kisebb patronjait a Photokina előtt, úgyhogy valószínűleg ott a még nagyobb durranásokra készülnek

Ezek után pedig a fotonlog-on dincsi írja meg, „Azértse” címmel, hogy mi tetszik és mi nem az új gépben. Nem konkrétan a gépről beszél, hanem másik gépek előnyeiről, és így az újak hátrányairól.

Igazából baromira érthetetlen a számomra, hogy haszontalan marketing hazugságok irányítják a felhasználókat és az ipar olyan szereplőit, akik mindig is az innovációról voltak híresek

Közben persze fórumunkon is javában zajlik a „vita” az 50D illetve a D90 előnyeiről, hátrányairól, újdonságairól, hiányosságairól, és nem szabad megfeledkezzünk a két gépet összehasonlító cikkünkről sem, valamint régebbi, a megapixelháborút fejtegető blogbejegyzésünkről sem. Exkluzív: D90 (teszt)