Casio W63CA

0

Első látásra nem is olyan könnyű megállapítani, hogy a most bejelentett Casio W63CA vajon milyen célra is készült. A külsőre kompakt digitális fényképezőgépként, szétnyitva pedig mobiltelefonként funkcionáló készülék 8,1 megapixeles felbontású CMOS képérzékelőt kapott, így legnagyobb képmérete 3264 x 2448 pixel, de ezen kívül még nyolcféle méret közül választhatunk. Az objektív 28 mm-nek megfelelő kisfilmes látószöget biztosít.

A legvastagabb pontján 22 mm-es telefon 9 pontos autofókusz rendszert, arcfelismerő képességet, digitális stabilizátort és 10,2x digitális zoomot is magáénak tudhat. Mozgókép felvételkor 640 x 480 képpontos felbontásban is dolgozhatunk, ha pedig szükség van rá, expozíció korrekciót is alkalmazhatunk.

A telefon 3,1”-os képátlójú 480 x 800 képpontos OLED kijelzőt kapott, amely 260 000 szín megjelenítésére képes, de TV-re is köthetjük, ha megvásároljuk hozzá az opcionális videókábelt.

A Casio W63CA természetesen videók és hangfájlok lejátszására is alkalmas. Akkumulátora 260 órás készenléti és közel 4 órás beszélgetési időt biztosít. A mobil négy színváltozatban (ragyogó rózsaszín, jégfehér, titán arany és metálzöld), november elején kerül a japán boltok polcaira. Hazai megjelenéséről egyelőre nincs információnk.