Panasonic termékek a 2010-es olimpián

0

A Panasonic bejelentette, hogy 2010-től nem csak HD technológiás audio-videó rendszereivel, de digitális fényképezőgépeivel is részt vesz az olimpiákon.

Sajtóközlemény:

A PANASONIC DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉPPEL EGÉSZÍTI KI AZ A/V BERENDEZÉSEK KATEGÓRIÁJÁT AZ OLIMPIAI JÁTÉKOK NEMZETKÖZI PARTNEREKÉNT

A Panasonic LUMIX digitális fényképezőgépei is részt vesznek az Olimpián A Vancouverben megrendezendő 2010-es téli olimpiától kezdve

A Panasonic a mai napon bejelentette, hogy digitális fényképezőgéppel egészíti ki az audio- és videoberendezések kategóriáját, amellyel kapcsolatban a vállalat a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal (NOB) kötött megállapodás értelmében Hivatalos Nemzetközi Olimpiai Partnerként szerepel.

Az olimpiai partneri (TOP) megállapodás értelmében a Panasonic nemzetközi szinten olimpiai marketing jogokat szerzett digitális fényképezőgépek esetében, illetve megszerezte a szállítási jogot a 2010-es vancouveri téli olimpia, a 2012-es londoni olimpiai játékok, a 2014-es téli olimpia, valamint a 2016-os olimpiai játékok idejére.

A Panasonic LUMIX digitális fényképezőgépei a kiemelkedő minőségű képalkotást egyszerűen használható felépítéssel, és olyan innovatív funkciókkal társítják, amelyek értékesek a felhasználók számára. A Panasonic a digitális fényképezőgépek egyre növekvő piacának szerteágazó igényeit igyekszik kielégíteni azáltal, hogy a kompakt fényképezőgépektől és digitális tükörreflexes készülékektől a következő generációs, cserélhető objektíves fényképezőgépig, a LUMIX G Micro Rendszerig terjedő széles termékskálát kínál.

Saját fejlett feketedoboz technológiáinak felhasználásával a Panasonic továbbra is olyan termékeket állít elő, amelyek egyedi, innovatív funkciókkal rendelkeznek, amilyen például az optikai képstabilizátor, a Mega O.I.S., a nagysebességű, gyorsan reagáló képfeldolgozó egységek alacsony energiafogyasztással, amelyeket a Venus Engine jelképez, valamint az iA (Intelligens Automata) üzemmód, melynek révén a felhasználók soha nem tapasztalt könnyedséggel készíthetnek gyönyörű felvételeket.

„Rendkívül nagy örömmel jelentjük be, hogy az Olimpiai Játékok és a Panasonic között hosszú ideje fennálló partneri kapcsolat révén a LUMIX digitális fényképezőgépeket is a világ sportarénájának részesévé tudtuk tenni” – nyilatkozta Toshihiro Sakamoto, a Panasonic AVC Networks Company leányvállalatának elnöke. „A LUMIX mindig is fontos részét képezte nagyfelbontású (HD) audio és video termékskálánknak. Nagyon büszkék vagyunk azokra a minőségi képekre, amelyek megalkotását a LUMIX tette lehetővé, és biztosak vagyunk benne, hogy a LUMIX részvétele az olimpiai játékokon több milliárd sportrajongónak teszi majd lehetővé, hogy megragadják az olimpiai játékok felejthetetlen pillanatait, és megosszák azokat családtagjaikkal és barátaikkal.”

John Furlong, a 2010-es vancouveri téli olimpia Szervezőbizottságának elnöke szerint – „A Panasonic a 2010-es vancouveri téli olimpiai játékok elismert partnere. Az a folyamatos fejlesztés és hozzájárulás, amit a Panasonic a nagyfelbontású (HD) technológiák terén nyújt, lehetővé fogja tenni az olimpia látogatói számára, hogy még intenzívebben osszák meg és éljék át a játékok semmihez nem hasonlítható izgalmát.”