Verbatim 32 GB Class 6 SDHC

0

Új, nagy kapacitású és nagy sebességű memóriakártyát jelentett be a Verbatim.

A hazánkban is forgalmazásra kerülő flash memóriakártya 60×-os írási sebességet (9 MB/s) és 133×-os olvasási sebességet (20 MB/s) ígér, a folyamatos írási sebessége pedig minimum 6 MB (vagyis Class 6 besorolású).

 

Sajtóközlemény:

Hatos sebességosztályú, 32 GB-os SDHC kártya a Verbatimtól

Valós idejű képrögzítés profiknak

Budapest, 2009. március – Az új, 32 GB-os SDHC kártya garantált minimális adatátviteli sebessége 6 MB másodpercenként, akár a képek, videók rögzítéséről, akár olvasásukról van szó. A Verbatim a profi fotósok ideális társát rövidesen eljuttatja a boltokba.

“Ez a legújabb, nagyteljesítményű SDHC kártya 32 GB-os tárhelyével úgy egészíti ki flash-alapú termékkínálatunkat, hogy a nagy adatsebességet követelők egyre népesebb táborának is a legjobb megoldást kínálhassuk” mondta el Hans Christoph Kaiser, a Verbatim EUMEA flash- és USB-tároló üzletágának üzletfejlesztési menedzsere.

Az új kártya 6-os sebességosztályú, ennél gyorsabb adatátvitelt jelölő sebességosztály nincs. Akár 10 ezer, 10 megapixeles JPEG formátumú fénykép tárolására alkalmas, de 4 óra, HD minőségben rögzített videóval is megbírkózik. “Azaz nem csak a professzionális digitális fotózáshoz, sorozatfényképezéshez jó eszköz ez a kártya, de a HD minőségű videófelvételekhez is.” tette hozzá Kaiser.