Fotótörténeti foglalkozások a PIM-ben

0

A Petőfi Irodalmi Múzeum kebelén működő Székely Aladár Fotóműhely olyan középiskolás fiatalok jelentkezését várja hamarosan induló fotótörténeti kurzusaira, akik érdeklődnek a művészi fotográfiák és a fényképezés története iránt. A kurzus három alkalmat jelent, április 4-én, 10-én és 17-én, az alábbi sajtóközleményben leírt témakört felölelve. A foglalkozások ingyenesen látogathatók. Jelentkezési határidő, március 31.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Felhívás!

A Petőfi Irodalmi Múzeum Székely Aladár Fotóműhely várja a fényképezést, a művészi fotózást kedvelő és a fotótörténet iránt érdeklődő középiskolás fiatalok jelentkezését 2009. április 4-én, 10-én és 17-én tartandó három alkalomból álló fotótörténeti foglalkozásaira. A foglalkozások során Székely Aladár fotói alapján a mai modern technika (digitális) alkalmazásával város-és zsánerképeket készítünk, majd különféle régi/új eljárással „régiesítjük” azokat. Saját gépeteket hozzátok, a többi szükséges anyagot és számítógépet mi biztosítjuk.

Jelentkezési határidő: 2009. március 31.

Nagyvári Ildikónál:nagyvarii@pim.hu vagy 06-1-317-3611/245

Addig is ismerkedhettek Székely Aladár képeivel Az ismeretlen (?) Székely Aladár című kiállításunkban, vagy a www.pim.hu honlapunkon.