SanDisk Extreme és Extreme Pro CF kártyák

0

A SanDisk bejelentette új CompactFlash kártyáit, melyek a megújult Extreme család tagjai.

A SanDisk Extreme memóriakártya a korábbi Extreme III termékek továbbfejlesztett, 60 MB/s írási sebességű változatai. A SanDisk Extreme Pro a jelenlegi Extreme IV feletti kategóriát képviseli, maximum 90 MB/s írási sebességével, amely 600×-os sebességet jelent. Ezt a tempót a belső PowerCore vezérlővel, valamint a host felől UltraDMA 6 támogatással lehet elérni. A nagyobb megbízhatóság érdekében a PowerCore 42 bites ECC hibaellenőrző- és javító algoritmust használ, mely a flash cellák ideálisabb kihasználását is megoldja (wear leveling).
A SanDisk Extreme memóriakártyák működését -25..+185°C közötti hőmérséklet tartományban garantálja a gyártó. Ütésállóságukra jellemző, hogy 3 méter magasból történő leejtésüket hiba nélkül viselik el.Az Extreme Pro kártyákat RTV szilikon bevonattal látták el a páralecsapódás ellen.

A SanDisk Extreme CF kártyák 8, 16 és 32 GB, a SanDisk Extreme Pro CF kártyái 16, 32 és 64 GB-os kapacitással lesznek megvásárolhatók rendre 132, 224, 376 illetve 304, 508 és 812 dollárért.

SanDisk Extreme

SanDisk Extreme Pro