HP Photosmart ML1000D Minilab

0

A HP bemutatta a fotónyomatok forgalmazásával foglalkozó kiskereskedőknek szánt Photosmart ML1000D Minilab nyomtatóját, amely 16 méretben, óránként akár 1500 nyomat elkészítésére is képes.

A minilabor hat színt használ, a cégtől megszokott termál-tintasugaras technológiával. A hat színre 2-2 (összesen 12 db), 775 ml-es patron jut. A nyomtatási méret 10 x 15 cm-től, 30 x 45 cm-ig terjedhet, kétoldalas nyomatoknál 30 x 30 cm-ig.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

HP Photosmart ML1000D Minilab nyomtató

Áttekintés

A HP Photosmart ML1000D Minilab nyomtató az ágazat első olyan minilabor megoldása, amely egyetlen géppel készít kiváló minőségű, hagyományos egyoldalas nyomatokat és duplex fotókönyv-oldalakat vagy naptárakat.

A különálló egységként vagy a díjnyertes HP Photo Center részeként egyaránt használható, rugalmas HP Photosmart ML1000D Minilab nyomtató 1500 laborminőségű fotónyomatot állít elő óránként. Ezenkívül 16 méretben nyomtat egyoldalas és két méretben kétoldalas oldalakat – fényes és matt felülettel. Különleges fejlesztésű tinták és papírok felhasználásával készített egyoldalas nyomatai vízállóak, nem maszatolódnak, nem fakulnak, és generációkon át megőrzik élénk, pontos színeiket.

A HP Photosmart ML1000D Minilab nyomtatóval a kiskereskedők nagy nyereségtartalmú árbevételre tehetnek szert, mivel perceken belül, egyazon nyomtatóval tudnak laborminőségű nyomatokat és különféle fényképes termékeket előállítani.

A HP Photosmart ML1000D Minilabnél nem keletkezik veszélyes vegyi hulladék, csökken az energiafogyasztás, a kétoldalas fotónyomtatás pedig mérsékli a papírfogyasztást – így a kiskereskedők környezetvédelmi szempontból is ésszerűsíthetik fotócentrumuk működését.

Főbb jellemzők és előnyök

  • A HP egyik legfejlettebb sokoldalú nyomtatási rendszere – nagy méretrugalmassággal, ágazatvezető kapacitással és sokféle kimenettel.
  • Laborminőségű fotókat készít 1500 nyomat/óra sebességgel és 16 méretet támogat egyoldalas nyomtatás estén – 9 x 13 cm-től a 30 x 45 cm-ig. Kétféle méretben nyomtat kétoldalas (duplex) dokumentumokat, fényes és matt felülettel. A piac leggyorsabb és legsokoldalúbb száraz tintasugaras technikával dolgozó minilabor-nyomtatója.
  • A kiskereskedelmi szegmensben egyedülállóan tartós fotókat készít, amelyek élettartama a hagyományos fotókra jellemző érték ötszöröse. „Összességében véve a színes fotózás 130 éves történetének legjobb képtartósságát nyújtja a 10×15 cm-es otthoni felhasználásra szánt nyomatoknál.”
  • Gazdaságos helykihasználású, könnyen kezelhető és karbantartható megoldás, amellyel a kiskereskedők csökkenthetik teljes élettartamra vetített rendszerköltségüket.
  • Gyors és kényelmes rendelést tesz lehetővé a HP díjnyertes Photo Center szoftverével. Perceken belül készít kiváló minőségű, kreatív termékeket, így az ügyfél a rendelés után már egy órával átveheti anyagait.
  • Hozzásegíti a kiskereskedőket energiafogyasztásuk csökkentéséhez, és teljes egészében kiiktatja az ezüsthalogenid, a vegyi anyagok és a víz használatát a nyomatkidolgozásból.
  • Támogatja a tintapatronok kényelmes és felelős újrahasznosítását az ingyenesen igénybe vehető HP Planet Partners programban.