Lételemünk a hó – fotópályázat

0

Téllel, hóval, síeléssel kapcsolatos fotókat várnak a Lételemünk a hó c. fotópályázat kiírói.
Nevezési határidő: 2009. október 10.

Sajtóközlemény:

A Skiculture.hu, a Síoktatók Magyarországi Szövetsége és a Hungexpo, a Hó-Show szervezője fotópályázatot hirdet LÉTELEMÜNK A HÓ címmel.

Pályázni minden a telet, a havat, a téli sportokat, a sítúrák örömét bemutató fényképpel lehet két kategóriában: 14 év alattiak és 14 év fölöttiek. Egy pályázó legfeljebb 3 képet küldhet be.

A pályamunkákat e-mailben jpg vagy tif formátumban a fotopalyazat@skiculture.hu címre küldjék.
A fotók elnevezése tartalmazza a szerző nevét és a kép címét is (pl. kis_pal_sizes_galyateton_2009.jpg)
Kérjük az alkotót, hogy egy bemutatkozó levelet is mellékeljen!

Beküldési határidő: 2009. október 10.

A pályamunkákat síelő, fotós és újságíró szakemberekből álló zsűri bírálja el. Az eredményhirdetés a 2009. évi Hó-Show kiállításon lesz (HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, 2009. november 6-8.).
A győzteseket e-mailben értesítjük.

Díjazás: A győztesek és helyezettek értékes díjakat, egyebek mellett téli sporteszközöket, ingyenes síoktatást, kiegészítőket nyernek.

A győztes képekből vándorkiállítást szervezünk, amelynek első állomása a Hó-Show. A kiállítás anyagát a későbbiekben a mozgássérült síelők támogatására elárverezzük.
A pályázatra érkezett összes pályamunkából álló „slideshow” a Hó-Shown a Síoktatók Magyarországi Szövetsége standján, az eseményt követően pedig a http://www.skiculture.hu és a http://www.sioktatas.hu weboldalon tekinthető meg.