Sony S-Frame digitális képkeretek

0

A Sony hat új digitális képkeretet jelentett be, melyek mindegyike az S-Frame termékcsalád tagja.

A 8 és 9″-os LCD-vel szerelt X jelzésű képmegjelenítők 2 GB belső memóriát, orientációs szenzort, külső fény függő háttérvilágítást kínálnak. Az A és E jelzésű modellek pedig inkább alacsony árukkal hódíthatnak.

DPF-A73

DPF-D85

DPF-E75

DPF-X85

DPF-X95

DPF-X95

többszínű keret

cserélhet keret

DPF-X95 távirányító

DPF-D85 távirányító

Sajtóközlemény:

Tisztább képek az új S-Frame képkeretekkel

Gyönyörű, könnyen kezelhető digitális képkeretek a Sonytól Az emlékezetes képeket nem érdemes a fényképezőgép mélyén hagyni, hanem érdemesebb stílusosan megosztani az élményeket a Sony digitális fényképkeretei segítségével.

Az elegáns megjelenés mellett rendkívüli képminőség jellemzi a Sony S-Frame képkereteit hasonló termékekkel összehasonlítva.

Hat új S-Frame modell mutatkozik be a 2010-es esztendőben a zászlóshajóként számontartott X85 típustól kezdve, mely lélegzetelállító képminőségével emelkedik ki a többiek közül, az E75 és az E73 modellekig, melyek ideális ajándékok különleges alkalomra.

Az S-Frame csúcskategóriáját jelentő X85 és X95 a család legjobb képminőségét, a jelentős belső memóriát és az okos, könnyen használható funkciókat egyesíti magában. Stílusa bármely környezetben megállja a helyét: az X85 20,3cm-es (8”) WVGA 16:10 képarányú Clear Photo LCD kijelzője TruBlack technológiájával olyan vizuális élményt biztosít, amely utcahosszal vezet a többi képkeret előtt. A Sony egyedülálló TruBlack technológiája a kontrasztot emeli meg, miközben csökkenti a képernyő visszatükröződését és gazdag, mély feketékkel, hangsúlyos körvonalakkal jelentkezik. Amennyiben a nagyobb méret lényeges szempont, az S-Frame X95, szintén TruBlack technológiával, 22,9cm (9”)-es WVGA felbontással rendelkezik.

Egyszerűen csúsztassa a fényképezőgép memóriakártyáját vagy csatlakoztassa a számítógépet közvetlenül az S-Frame képkerethez USB csatlakozó segítségével és az élet egy-egy kedves pillanatát megörökítő felvételeket másolja át. Az S-Frame X85/95 nagyméretű, 2GB-os belső memóriája akár 4,000 kép* tárolását is képes megoldani az “Album” módban. Az új ‘X’ sorozatú modellek számára a hatalmas, akár 48 megapixeles képek megjelenítése sem gond: ezért tökéletes választás, ha tükörreflexes, vagy akár kompakt fényképezőgép felvételeit akarjuk megjeleníteni változtatás nélkül.

Az X85/95 intelligens, orientációs szenzora – amely minden S-Frame modellben megtalálható – automatikusan a helyes irányba forgatja a képet, attól függően, maga a képkeret álló vagy fekvő helyzetben van.

Egy apró különlegességként az X85/95 (illetve a D85) megvilágított Sony logót kapott, amely automatikusan kialszik, ha a készülék álló helyzetbe kerül. Mindkét X sorozatú modell automata szenzora a környezeti fényviszonyokhoz igazítja a képernyő fényerejét.

Bármely S-Frame modellt is válassza, még a legnagyobb fotógyűjtemények is játszi könnyedséggel kezelhetők. A felhasználóbarát képrendező funkciókkal a felvételek esemény, dátum, mappa, képorientáció vagy egyedi jelölések alapján hívhatók elő – így bármely fotó gyorsan, célzottan kereshető meg.

Az új modellek mindegyike kényelmes távirányítóval is rendelkezik, amellyel a diavetítést vagy egyéb kijelzővel kapcsolatos funkciókat is kezelhet a szobából bárhonnan.

A Sony S-Frame sorozatának belépő szintű modelljei az E75 és az E73 három cserélhető, színes képkerettel is rendelkeznek, hogy ízlésének megfelelően változtathassa meg a készülék megjelenését. Fekete/piros/barna vagy bézs/ mohazöld/fehér kombinációk közül könnyen megtalálható a lakáshoz illő darab.

Az új DPF-D85 és DPF-X85/95 S-Frame digitális fényképkeretek 2010 áprilisától, illetve 2010 júniusától kaphatók. A DPF-A73 és DPF-E73 modellek 2010 májusában jelennek meg a boltok polcain.