Profoto BatPack

0

A stúdiófelszereléseiről ismert Profoto cég legújabb terméke a BatPac „táska”, mely az eddigiekhez képest könnyebben hordozható, kompakt áramforrást rejt, nagy teljesítményű vakujaink külső használatára.

Az akkumulátor 600W folyamatos teljesítményre képes, és akár 1000Ws-os vakunk meghajtására is használhatjuk.

A Profo BatPack jövő hónapban kerül forgalomba. Hazánkban a Tripontnál lesz beszerezhető.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Profoto újdonsága: a BatPac

A Profoto, amely a világ vezető gyártója a profi a vakurendszereknek és a fényformálóknak, büszke arra, hogy bemutatja a BatPac-ot.

A BatPac hordozható „áram-a-táskában” egység, mely egy átalakítónak és egy nagy kapacitású akkumulátornak a kombinációja. Áramot biztosít ahhoz, hogy egy Profoto D1 fejgenerátoros vakuval fényképezz akkor is, ha messze vagy a hálózati csatlakozóktól. Elsősorban úgy tervezték, hogy kezelni tudjon modern nagyteljesítményű eszközöket, mind például a Profoto D1 vakuk, de használható korábbi Profoto ComPact eszközökkel és Acute2 generátorokkal is.

A BatPac fejlett védelmi rendszerrel van felszerelve, és egyszerűen használható. Az innovatív design miatt az eszközök különleges stabilitás mellett szállíthatóak. Kontrollálja a túlfeszültséget, a túlmelegedést, az alacsony teljesítményt és az alacsony akku feszültséget, stb… megvédve a sérülésektől a BatPac-et és a hozzá csatlakoztatott vakukat is. A Profoto BatPac megfelel a CE és a ICE biztonsági követelményeknek. A BatPac 600w folyamatos teljesítményre képes, 2 integrált, különálló csatlakozóval. A BatPac elláthatja energiával bármely D1 fejgenerátoros vakut – a 250, 500, és 1000Ws-osat is.

Villanások száma:

  • 300 villanás 1000 Ws-on
  • 600 villanás 500 Ws-on
  • 1200 villanás 250 Ws-on

A BatPac rendelkezik egy kiemelkedő minőségű átalakító többi előnyével is: feltöltheted vele a laptopodat, a fényképezőgép akkumulátorait, és mást is: lehet használni folyamatos fényforráshoz, szélgéphez, hűtőszekrényekhez, és más elektromos eszközökhöz, melyet gyakran használnak külső fotózásnál.

A tartós és kényelmes fekete táska vállpánttal és hámmal szerves része a BatPac-nek. A Profoto termékcsalád régóta várt terméke, mely megadja a fotósoknak azt a kreatív szabadságot, hogy bárhol használhassák eszközeiket.

A Profoto BatPac szállítása 2010 júniusában kezdődik.