Kiterjesztett Canon garancia

0

A Canon legújabb akciójában kiterjesztett jótállást kínál egyes termékeire, név szerint az EOS-1D Mark IV fényképezőgépre és a Canon LV, valamint XEED projektor lámpákra. A 2010. december 31. előtt vásárolt EOS-1D Mk IV készülékek jótállása így egy évvel meghosszabbodik.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Ajándék Canon garancia-kiterjesztés

Budapest, 2010. július 12. – Az ügyfelek elégedettségére, és termékei minőségére nagy hangsúlyt fektető Canon Hungária Kft. ajándék garancia-kiterjesztéssel bővíti szolgáltatásait. A garanciaidő meghosszabbítása a 2010. december 31. előtt vásárolt EOS 1D Mark IV típusú fényképezőgépekre és a Canon LV, valamint a Canon XEED típusú projektorok lámpáira vonatkozik, és meghatározott feltételek mellett érvényesíthető.

A Canon EOS 1D Mark IV típusú fényképezőgép vásárlása esetén a jótállási idő egy évvel meghosszabbodik, így a vásárló a garanciális igényeit a vásárlást követő két éven belül érvényesítheti. A fényképezőgép vásárlása esetén a garancia érvényesítéshez szükséges a forgalmazó által megfelelően kitöltött jótállási jegy.

A 2010. december 31. előtt vásárolt Canon XEED és CanonLV projektorok meghatározott modelljei esetében a kiterjesztett garancia a projektorok lámpáira vonatkozik, és a korábbi 90 napos garanciaidő 3 évre nő. A garancia érvényesítése regisztrációhoz kötött: regisztrálni a vásárlást követő egy hónap során a www.canonprojector.sales-promotions.com weboldalon található regisztrációs űrlap kitöltésével lehet. A garancia kiterjesztések érvényesítéséhez szükséges a vásárlást igazoló számla.

Amennyiben az EOS 1D Mark IV típusú készülék a vásárlást követő két év során meghibásodik, úgy a javítási igénnyel közvetlenül a Canon hivatalos magyarországi szervizéhez lehet fordulni. Ha a vásárolt projektor lámpája a három éves garanciaidő alatt hibásnak bizonyul, akkor annak cseréje a www.canonprojector.sales-promotions.com oldalon foglaltaknak megfelelően a Canon Promotion Centre –től kérhető.

Az ajándék garancia-kiterjesztés pontos feltételeiről a Canon ügyfélszolgálatán, a (0036) 1 235 5315 telefonszámon kérhető bővebb tájékoztatás.

HASZNOS TUDNIVALÓK:

Mely készülékekre vonatkozik?

Canon EOS 1D Mark IV váz

Mit jelent a 2010. december 31. előtt vásárolt EOS-1D Mark IV típusú készülék esetében a garancia kiterjesztés?

  • a hagyományos, a vásárlást követő egy év során érvényesíthető garancia bővítése
  • a 2010. december 31. előtt vásárolt EOS-1D Mark IV típusú készülék esetén a garanciaidő, más néven a jótállási idő meghosszabbodik egy évvel, azaz garanciális igényeket a vásárló a vásárlást követő 2 év során érvényesíthet
  • amennyiben a készülék a vásárlást követő 2 év során rendeltetésszerű használat mellett meghibásodik, úgy a Canon hivatalos magyarországi szervizpartnere díjmentesen megjavítja azt

Milyen dokumentumok szükségesek a garancia érvényesítéséhez?

Az eredeti, a forgalmazó által megfelelően kitöltött jótállási jegy FONTOS: A jótállási jegyen nem lesz külön feltüntetve a 2 év jótállási idő, hanem az automatikusan érvényes lesz a készülék vásárlását követő második évben is!

Mire nem vonatkozik a jótállás?

Természetüknél fogva gyorsan kopó elhasználódó termékekre, alkatrészekre mint például a kiegészítők és a szoftverek.

Mi a teendő a 2 éves garanciaidő lejárta után?

A jótállási idő lejárta után a vásárló vegye fel a kapcsolatot a Canon hivatalos szervizével és érdeklődjön a garancián túli, azaz a fizetős javítás feltételeiről is annak költségéről!

Milyen esetben nincs lehetőség a vásárlást követő két éven belül a díjmentes javítás igénybevételére?

Ha a készülék a nem rendeltetésszerű, a készülék kezelési és használati útmutatójában foglaltaktól eltérő használat miatt hibásodott meg.

A készülékkel kapcsolatos általános és bővebb technikai információk továbbra is a Canon Vevőszolgálatánál érhetők el!

Hétköznap reggel 9 órától délután fél 6 – ig

Tel.: (+36 -1 ) 235 – 5315