Nomad Sport Outdoor fotópályázat

0

Még közel 1 hónap áll rendelkezésünkre, hogy nevezésünket elküldjük a Nomád Sport Outdoor fotópályázatára. A szeptember 1-i határidővel meghirdetett fotópályázatra a sportbolt-hálózatnál kapható bármely termék használatával, vagy viselésével kapcsolatos képeket várnak a szervezők.

Sajtóközlemény:

A Nomád Sport Outdoor sportbolt-hálózat megrendezi 1. fotópályázatát

2010. szeptember 01.-ig várjuk azokat a fotókat, amelyek a sportbolt-hálózatunkban illetve webáruházunkban vásárolt bármely termék használata vagy viselése során készültek az idei év nyarán. Egy fotós, egy darab 2010-ben készült képet küldhet be a fotopalyazat@euroglobe.hu címre. A fotókat JPEG vagy TIFF formátumú mellékletként kell beküldeni, 1Mb és 10Mb közötti méretben. A képaláírás mellett szükséges még a kép készítésének ideje, a fotós neve, címe, e-mail címe és a termék megnevezése a képen, a levél témamegjelölése pedig a kép címe legyen.

Nyeremények
Minden képbeküldőt megjutalmazunk egy 5%-os vásárlási kedvezményre jogosító kuponnal, ami a webáruházunkban történő vásárlás esetén használható fel – www.nomadsport.eu – (a kupon minden termékre érvényes az akciós termékekre is).

  • 1. díj: 50.000 Ft értékű vásárlási utalvány
  • 2. díj: 30.000 Ft értékű vásárlási utalvány
  • 3. díj: 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány

A nyerteseket és a nyertes képeket 2010. szeptember 16.-án tesszük közzé.