Két új Sony Handycam kamera: DCR-SX15E és DCR-SR15E

0

A Sony frissítette Handycam termékcsaládját, s bejelentette a memóriakártyás DCR-SX15E-t és a merevlemezes DCR-SR15E modelleket.

A Sony DCR-SX15E és DCR-SR15E javarészt megegyező funkciókat kínálnak, különbség leginkább csak az adatrögzítő eszközükben található. Míg a DCR-SX15E-t Memory Stick Pro Duo vagy SD/SDHC memóriakártyákkal használhatjuk, a DCR-SR15E-be 80 GB-os merevlemezt építettek.
Mindkét kamera 50×-os optikai zoomot kínál, az élőképet és a kész videókat 2,7″-os, kihajtható, 230e szubpixeles LCD-n nézhetjük meg.
Mindkét készülék 1/8″ típusú, 800e pixeles CCD-t rejt. A videók maximális felbontása így 1280×720 pixel lehet.

Az új Sony Handycam kamerák szeptember végétől lesznek megvásárolhatók.

Sony Handycam DCR-SR15

Sony Handycam DCR-SX15

Sony Handycam DCR-SR15

Sony Handycam DCR-SX15

Sony Handycam DCR-SX15

 

Sajtóközlemény:

Örökítse meg a pillanatot az új Handycam® modellekkel

Könnyű, egyszerűen hordozható DCR-SX15E és DCR-SR15E Handycam®

  • Éles, tiszta normál felbontású felvétel a kivehető flash memórián (DCR-SX15E) vagy merevlemezen (DCR-SR15E)
  • Nagyteljesítményű, 50x optikai zoom
  • 6,7cm (2,7”) Clear Photo LCD kijelző
  • SteadyShot, arcérzékelés és lámpa
  • “Direct Copy” alkalmazással közvetlen másolás külső merevlemezre, illetve DVDirect Express kompatibilitással másolás DVD-re

A legendás Handycam® videominőség könnyen elérhető a Sony két új, normál felbontású videokamerájának segítségével.

A könnyű, kompakt és egyszerűen kezelhető DCR-SX15E Handycam® segítségével éles, tiszta felvételeket és sztereó hangzást rögzíthet a kivehető flash memóriakártyára. Egyszerűen helyezzen be egy Memory Stick™ vagy SD memóriakártyát (nem tartozék) majd a felvett anyagot egyből számítógépére másolhatja.

A menük és beállítások a hüvelykujjal kezelhető joystickkal érhetők el, közvetlenül a kihajtható 6,7cm (2,7”) Clear Photo LCD kijelző mellett. A kényelmesen vezérelhető beépített lámpa a beltéri felvételek, összejövetelek vagy éjszakai felvételekhez hasznos segítség. Amnnyiben a lámpát “Auto” módba állítja, akkor önmagától bekapcsol, amikor a felvételhez már nem elegendő a környezeti fény.

A felvételt követően a “Direct Copy” segítségével egyszerűen, számítógép használata nélkül lehet külső merevlemezre kiírni a videófájlokat (opcionális USB adapter szükséges). A kiegészítőként kapható VRD-P1 DVDirect Express segítségével leegyszerűsíthető a megörökített pillanatok DVD-re történő kiírása, akár tárolási, megosztási vagy archiválási céllal.

Az új DCR-SX15E és DCR-SR15E normál felbontású Handycam® készülékek 2010 szeptember végétől kaphatók.