Sony Cyber-shot féltucat: W510, W530, W560, T110, H70 és J10

0

A Sony év eleji fényképezőgép kínálatának belépő szintjét a Cyber-shot W510, W530 és W560 modellek képviselik. A könnyű, kompakt és egyszerűen kezelhető készülékek mindegyikét pásztázott panoráma és Intelligens – témamód választó – automata móddal látták el, mely a szükséges témaprogramot a szituációnak megfelelően választja. A gépek képernyőjén is megjelenő In-Camera Guide-nak köszönhetően kezelésükkel a kezdők is elboldogulnak majd.

Sony Cyber-shot DSC-T110

Az ultrakompakt kialakítású Cyber-shot T110 egy 16,1 megapixeles CCD szenzort kapott. Videó módban felbontását 1280 x 720 pixelig növelhetjük. Kis mérete ellenére hátulján egy viszonylag nagy méretű, 3”-os LCD található. Szolgáltatásai köréből nem maradt ki a Sonynál már alapnak számító Sweep Panorama (pásztázott panoráma) mód.

Sony Cyber-shot DSC-H70

A kis méretű, de ultrazoom objektívet tartalmazó fényképezőgépek legújabbja a Sony Cyber-shot H70, melyet egy 10x optikai zoomátfogású objektívvel szereltek. Kisfilmes értéken ez 25-250mm-nek megfelelő gyújtótávolság tartományt jelent, kényelmes nagylátószöggel és használható tele tartománnyal. A kényelmesebb használat érdekében ebbe a gépbe már optikai stabilizátor is került (SteadyShot), és persze a Sweep Panorama módot is megtaláljuk szolgáltatáskészletében. A készülék 16,1 megapixeles CCD érzékelőt kapott, mozgókép formátumban pedig 1280 x 720 pixeles HD videofelvételre alkalmas.

A hordozhatóságot tartotta elsődlegesen szem előtt a Sony a Cyber-shot J10-zel kapcsolatban. A készülékhez nem kell feltétlenül memóriakártyát vásárolnunk, hiszen 4 Gb belső tárhelyet kapott. Ha mégis le szeretnénk tölteni a képeket, a vázba beépített USB csatlakozó véggel szinte bárhol megtehetjük. Ez a gép is rendelkezik Sweep Panorama és Intelligens Auto témaválasztás móddal. CCD képérzékelőjének felbontása 16,1 megapixel.

A Sony összes új Cyber-shot modellje SD és SDHC memóriakártyákkal is bővíthető.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Készítsen csodás fotókat az egyszerűen kezelhető, új Cyber-shot™ fényképezőgépekkel

Új modellek fejlett funkciókkal elérhető áron

Innováció, stílus és fejlett technológia – mindezen tulajdonságok kedvező árral járnak együtt a legújabb Cyber-shot™ digitális fényképezőgépek esetén.

A könnyű, kompakt és felhasználóbarát Cyber-shot™ W510, W530, W560 mindegyike támogatja a Sweep Panorama funkciót, illetve az Intelligent Auto módot, amely automatikusan igazítja az expozíciós beállításokat az adott szituációhoz. A könnyed kezelést a fényképezőgépből előhívható útmutató is segíti, így nem szükséges a papíralapú felhasználói kézikönyvet böngészni.

A már elismert T-sorozatú Cyber-shot™ modellek csodás képalkotó képességei mellett ultra-karcsú, szemet gyönyörködtető megjelenéssel is büszkélkedhetnek. A Cyber-shot™ T110 nagyméretű, 7,5 cm-es (3”), érintőképernyős LCD kijelzővel, 16,1 megapixeles CCD szenzorral, Sweep Panorama illetve 720p HD filmfelvétellel áll tulajdonosa rendelkezésére.

A Sony a kompakt, magas zoomtartományú Cyber-shot™ H70 készüléket 16,1 megapixeles CCD szenzorral látta el. A 25 mm-es, széleslátószögű objektív 10x-es optikai zoomját a Sweep Panorama tulajdonság teszi teljessé, a 720p HD filmfelvétel és optikai SteadyShot mellett.

A szintén 16,1 megapixeles CCD szenzorral rendelkező, kompakt, színes Cyber-shot™ J10 4 GB-os memóriája bőven elegendő tárkapacitást jelent a felvételek tárolására, s újdonság a kamera vázában megbújó USB kar is. Csatlakoztassa bármely PC-hez, s a készülékre installált PMB Portable szoftver a felvételek gyors publikálását teszi lehetővé a fájlmegosztó és az ún. “social network” oldalakon. A J10 ugyancsak rendelkezik a Sweep Panorama és Intelligent Auto funkciókkal.

Az innovatív Sweep Panorama technológia

Az új modellek kivétel nélkül megkapták a Sweep Panorama™ funkciót, amely segítségével gyerekjáték az extra-széles panorámafelvételek elkészítése, legyen szó tájképről, épület-, vagy csoportképről. Az exponálógomb nyomva tartása mellett mozgassa körbe a fényképezőgépet: a Cyber-shot™ automatikusan egymáshoz illeszti a képek sorozatát és egyetlen, csodás panorámakép születik.

Az új Cyber-shot™ modellek kompatibilisek a legújabb prémium-minőséget képviselő Sony SDHC memóriakártyákkal. Nemcsak a Cyber-shot™ ideális kiegészítői, hanem tökéletes választást jelentenek bármely gyártó SD/SDHC-kompatibilis fényképezőgépei, kamerái esetében. Az igen kedvező ár/érték arányt nyújtó “Essential” sorozatból illetve a következő szintet képviselő “Experience” sorozatból valamint a csúcskategóriát jelentő “Expert” sorozatból (Class 10) mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő készüléket, aki kiemelkedő tárkapacitásra és adatátviteli sebességre vágyik.