Szuperhősök a Pentax Optio RS1500-on

0

A fotóipar legszínesebb gyártója tovább bővíti a legszínesebb kompakthoz kínált előlapok kínálatát, ezúttal szuperhős témában. A Pentax Optio RS1500-ra eddigi is végtelen saját készítésű, illetve gyárilag kínált előlapot aggathattunk, szuperhős témában azonban jelentős elmaradásai voltak a Pentaxnak. A cég éppen ezért úgy döntött, hogy a Green Lantern film közelgő bemutatója apropóján együttműködési megállapodást írt alá a DC Super Heroes univerzum tulajdonosával a Warner Bros. Consumer Products vállalattal, és hét új előlapot, valamint egy limitált gépet dob piacra.

Az Optio RS1500 tulajdonosok a jövőben külön is megvásárolhatják kedvenc szuperhősük (és szupergonoszuk) előlapját, melyek között megtalálható majd Superman, Green Lantern, Wonder Woman, Batman, The Flash, Catwoman és Joker.

Ezen felül, május elsején egy korlátozott darabszámú csomag is megjelenik, melyben a 14 megapixeles Optio RS1500-at, egy 4 GB-os SD kártyát, mind a hét előlapot, valamint egy Green Lentern témájú tokot találnak a vásárlók.