Mától elérhető az Adobe CS6 programcsalád

0

Mától megvásárolható, vagy letölthető/bérelhető az Adobe Systems nemrég bejelentett Creative Suite 6 szoftvercsomagja, mely négyféle változatban beszerezhető: Creative Suite 6 Design & Web Premium, Creative Suite 6 Design Standard, Creative Suite 6 Production Premium és Creative Suite 6 Master Collection.

A fejlesztő a csomag egyes elemeit – például a Photoshop CS6-ot – 30 napos próbaverzió formájában is elérhetővé teszi.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Az *Adobe Systems Incorporated* a mai napon bejelentette az az Adobe Creative Suite 6 termékcsalád elérhetőségét. A CS6 termékcsalád a Photoshop, InDesign, llustrator, Dreamweaver, Adobe Premiere Pro, After Effects, Flash Professional és egyéb termékek hatékonyabb, új kiadásait tartalmazza, valamint négy csomagváltozatot kínál: Creative Suite 6 Design & Web Premium, Creative Suite 6 Design Standard, Creative Suite 6 Production Premium és Creative Suite 6 Master Collection.

Az Adobe Creative Cloud, amely teljesen új módon biztosít eszközöket és szolgáltatásokat a világ kreatív szakemberei számára, várhatóan május 11-től, péntektől lesz elérhető. Az előfizetéses Adobe Creative Cloud a kreatív alkotások elkészítésének, megosztásának és eljuttatásának központi eleme, amely a hatékony Adobe Creative Suite 6 szoftverekre épül, és az iparág meghatározó tervezési, webes, videó és digitális képalkotási eszközeit kínálja. A CS6 különálló termékeire vonatkozó előfizetések szintén május 11-től lesznek elérhetők.

Az egyes termékek 30 napos, teljes értékű próba verziója az Adobe honlapján a mai naptól elérhető: http://www.adobe.com/hu/downloads/.