Magyar Esküvői Fotósok Társasága

0

„Egységben az erő!”, vallja a legújabb fotós érdekvédelmi tömörülés, a Magyar Esküvői Fotósok Társasága (MEFT), mely jövő év elejétől kezdi meg működését és a nevében szereplő fényképészek szakmai és marketing befolyását szeretné erősíteni.

A szövetség másik kiemelt célja, hogy tagjai szakmai továbblépését is elősegítse. Ennek érdekében közös fotózásokat, szakmai konzultációkat, workshopokat és házi pályázatokat is rendeznek.

További információk az alábbi sajtóközleményben, és a MEFT weboldalán.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Összefogásra várják az esküvői fotósokat

2013. januárjától egy új fotós érdektársaság kezdi meg működését Magyar Esküvői Fotósok Társasága néven (www.fotosok.eu). Az esküvői fotósok csoportosulásának nem titkolt célja, hogy közös marketing- és szakmai tevékenységgel nagyobb piaci erőt képviseljenek, mint az egyéni fotósok külön-külön. Napjainkban, amikor egyre csökken az esküvők számra és ezzel egy időben folyamatosan növekszik az egyre komolyabban – akár esküvőt – fotózni vágyók tábora, egyre nehezebb és kiélezettebb a verseny az esküvői fotósok között. A Társaság ebben a piaci helyzetben kínál tagjai számára egy olyan lehetőséget, hogy az összefogás eredményeként több sikert érhessenek el.

Az egyedülálló kezdeményezés arra az alapgondolatra épül, hogy egy összefogás általi intenzívebb marketing tevékenység a Magyar Esküvői Fotósok Társaságának tagjai számára lehetővé teszi, hogy sokkal több potenciális ügyfelet érjenek el, mint ahányat a magányos tevékenységükkel tudnának. A társaság fotósainak számos megjelenési lehetőség megnyílik a tagság által. Ilyen például az egész éves intenzív online kampány (google adwords, facebook ads, esküvői weblapok), az esküvői tematikájú vásárokon való kiállítás és ott a látogatók elérése, vagy akár nagyszabású fotókiállításokon való részvétel, melyeket több ezer ember tekint meg.

A közös marketing-tevékenység mellett a Magyar Esküvői Fotósok Társaságának másik célja, hogy tagjainak folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítson. Szakmai konzultációk, közös fotózások és workshopok, valamint az egészséges versenyt generáló házi fotópályázat is mind-mind azt a célt szolgálják, hogy a tagok egyre jobb képeket készítsenek és így megrendelőiknek minőségi fotókat adjanak át.

A Magyar Esküvői Fotósok Társasága egy nyílt és nyitott csoportosulás, amelyhez bárki csatlakozhat, aki esküvői fotózással foglalkozik és szeretne fejlődni, valamint jobban érvényesülni a piacon. A fotósoknak szóló részletes információk megtalálhatóak a társaság weboldalán, ahol a fotósok egyúttal jelentkezhetnek is a tagok sorába:

www.fotosok.eu/fotosoknak