Olympus M.Zuiko Digital ED 75-300mm f/4.8-6.7 II

0

Az Olympus a kompakt fényképezőgépeken kívül egy frissített objektívet is bejelentett a micro FourThirds rendszerű tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépeihez.

A M.Zuiko Digital ED 75-300mm f/4,8-6,7 II áttervezett objektív ZERO (ZUIKO Extra-low Reflection Optical) tükröződésmentesítő bevonatot is kapott, s megmaradt az MSC (Movie&Still Compatible) fókuszrendszere.
Az új objektív ráadásul a korábbi modellnél kedvezőbb, 175.000 Ft-os áron kerül majd a boltokba.

Sajtóközlemény:

Itt az Olympus jelenlegi Mikro-NégyHarmad kínálatának megfelelően újratervezett teleobjektívje

Legyen zoom!
Könnyű, ZERO-bevonattal ellátott M.ZUIKO ED 75-300mm 1:4.8-6.7 II objektív, mely a szuper-telék tulajdonságait teszi elérhetővé

2013. Január 30, Hamburg – Az Olympus Mikro-NégyHarmad rendszerfényképezőgépei a nagyteljesítményű fotózást minden eddiginél elérhetőbbé teszik – és most az Olympus bemutatja azt az új, kedvező árú objektívet, mely ugyanezt teszi a drámai hatású telefotók készítésével. Az M.ZUIKO DIGITAL ED 75-300mm 1:4.8-6.7 II telefotó objektív nagy gyújtótávolság tartományával a távoli témák nagyszerű minőségű közelképeken kelthetők életre. Az Olympus által újratervezett objektív remekül illik az egyedülálló OM-D E-M5, valamint a PEN sorozat fényképezőgépeihez és elődjéhez hasonlóan első osztályú jellemzőkkel – például MSC mechanizmussal és az új, élvonalat képviselő ZERO lencsebevonattal – büszkélkedhet. Mindezek által lenyűgöző képminőséget kapunk, akár erős fényben is. Az ebben a kategóriában korábban megjelent objektívekhez képest a 174.990.- HUF ár igencsak versenyképes. Az ultramodern új objektív 2013 márciusától kapható a boltokban.

Nagy teljesítmény – zsebméretben
A kompakt M.ZUIKO DIGITAL ED 75-300mm 1:4.8-6.7 II mindössze 425 grammot nyom, de emellett olyan különleges optikai tervezéssel készült, melynek köszönhetően új, kreatív lehetőségek egész tárházát nyitja meg előttünk. A Super ED (rendkívül kis szórású), ED és HR (magas törésmutatójú) lencsetagok a ZERO bevonat által nagy hatékonysággal zárják ki a szellemkép és a becsillanás kellemetlen hatásait a teljes zoomtartományban – még erős fényben is. A professzionális bokeh az igen magas színvonalat képviselő objektívek egyik fő attrakciója – az Olympus kör alakú rekeszt alkalmazva biztosítja ezt, valamint finom, egyenletes háttér életlenítést. Az autofókusz mechanizmus az MSC (Movie and Still Compatible) technológiának köszönhetően rendkívül gyors, ráadásul szinte hangtalan, így ideális választás kristálytiszta HD videók felvételéhez és fotók készítéséhez egyaránt.

A termékjellemzők bejelentés nélkül változhatnak. Kérjük, az aktuális információkért látogassa meg az Olympus weboldalát: http://www.olympus-europa.com