Nikon Coolpix S3500

0

A Nikon új ultrakompakt fényképezőgépe a Coolpix S3500 a tavaly februárban bejelentett S3300 utódja.

Az elődhöz képest nagyobb felbontású szenzorral szerelt és nagyobb zoomátfogást kínáló modellje 20 Mpixeles CCD-t kapott. Az objektív pedig immár 7×-es zoomátfogású. < br /> A retusálás funkciót és HD felbontású videókészítési lehetőséget kínáló Coolpix S3500 nyolc féle színben lesz kapható.

A Nikon Coolpix S3500 tulajdonságai:

  • 20,5mm vastag váz
  • 20 megapixeles CCD szenzor
  • 7x-es optikai zoom (26-182mm ekv.)
  • Optikai stabilizátor
  • 1280 x 720 pixeles videó mono hanggal
  • 2,7″-os LCD kijelző
  • Eye-Fi kompatibilis
  • Lítium-ion akkumulátor

Sajtóközlemény:

A Nikon bemutatja legnagyobb számban értékesített COOLPIX fényképezőgépének utódját.
A gazdag színvilágú S3500 20 megapixeles, 7x NIKKOR nagy látószögű objektívvel rendelkezik, és éles HD-videó készítésére alkalmas.

Amszterdam, Hollandia, 2013. február 21. – A Nikon Europe ezen a napon mutatja be a kompakt fényképezőgépek COOLPIX S sorozatának legújabb darabját. A rendkívül sikeres, Európában az összes kategóriát figyelembe véve a legnagyobb számban értékesített S3300 utódjaként a gazdag színvilágú S3500 nemcsak vonzó, hanem intelligens is, és 7x NIKKOR nagy látószögű objektívvel (6,7 cm) rendelkezik. LCD-kijelző, objektíveltolásos rázkódáscsökkentés, 720p videorögzítés és beépített szűrőeffektusok.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőképp nyilatkozott: „A COOLPIX S3500-as modellt tökéletesen arra tervezték, hogy megörökítse az emlékezetes pillanatokat. Az automatikus fókusz és a rázkódáscsökkentő technológia együttesen minimálisra csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását, így éles képeket készít, a nagy látószögű objektívvel és az optikai zoommal pedig csoportképek és portrék egyaránt egyszerűen készíthetők. A tetszetős és minőségi kialakításnak, valamint a szemet gyönyörködtető színválasztéknak (a népszerű mintázatokkal) köszönhetően mindenhová magával akarja majd vinni.”

Az S3500 – Hozzon ki többet az emlékeiből
A COOLPIX S3500 egyszerűen a zsebbe csúsztatható, de onnan kivéve sokra képes, így tökéletes választás ahhoz, hogy mindig Önnél legyen, de sokoldalúbb az okostelefonoknál. Karcsú, mindössze 20,5 mm-es házzal rendelkezik, és 7x NIKKOR optikai zoomra képes objektívet és rázkódáscsökkentő technológiát kínál, amely tiszta és elmosódásmentes képeket és videókat készít, akár a barátait filmezi szórakozás közben, akár egy különösen fontos pillanatot örökít meg.

A dolgok egyszerűségét szem előtt tartva az S3500 a kompromisszummentes kreativitás szolgálatában áll. A 18 választható jelenetmód automatikusan optimalizálja a fényképezőgép beállításait a leggyakrabban előforduló képkészítési helyzetekhez, az Intelligens portré rendszer pedig automatikus felismerési technológiák tucatját kínálja, így az avatatlan felhasználók is remek képeket készíthetnek. A Glamour retusálási lehetőségek használatával a portrék az elvárásoknak megfelelőbbé tehetők, a retusálási menüben pedig számos, a képek azonnali javítására szolgáló lehetőség található (például Gyors effektusok mód lejátszáskor). Ide tartozik például a Kiválasztott szín is, amely a képet fekete-fehérré alakítja át, majd a kiválasztott színekkel újraszínezi, a Csillogás pedig csillogó effektust ad a fényes objektumokhoz.

Miután elkészítette a képeket, amelyekre büszke lehet, a 20 megapixeles CCD-érzékelő által garantált kiváló részletességnek köszönhetően a hatalmas felbontás lehetővé teszi a nagy méretű nyomtatást, így nincs akadálya annak, hogy megörökített emlékeit keretbe foglalja. A képeket továbbá meg is oszthatja X2-es (vagy későbbi) Eye-Fi kártya használatával, illetve a digitális fényképeket JPEG-formátumban továbbíthatja közvetlenül okostelefonra vagy számítógépre.

A kezdő filmkészítők imádni fogják az éles HD (720p) videorögzítést, amelyhez csak egyetlen külön filmrögzítő gombot kell megnyomniuk. A legjobb pillanatok azonnal megörökíthetők és lejátszhatók a 6,7 cm-es LCD-kijelzőn. A kijelző fényerőmódosítása erős napfényben és gyenge fényviszonyok között is tiszta képkészítést és lejátszást tesz lehetővé.

A COOLPIX S3500 nyolc színben kapható: lila, ezüst, fekete, piros, narancs, rózsaszín, rózsaszín (mintázattal) és kék (mintázattal) lesz beszerezhető.