Még kaphatók jegyek a Fotóműtermek Hétvégéjére

0

Nagy érdeklődés mutatkozik a március 23-24-i hétvégén megrendezendő Canon Fotóműtermek Hétvégéjére, melyen minden résztvevő a főváros közel két tucat fotóműtermét látogatja végig. A műtermek mindegyikében változatos programokkal, jobbára különféle témák stúdiófotózásával üthetik el az időt.

A rendezvényre korlátozott számban állnak rendelkezésre belépők, melyek értékesítése tegnap vette kezdetét, és az elmúlt 24 órában már a jegyek felét elkapkodták az érdeklődők.

Aki tehát biztosan ott akar lenni, és eddig még nem tette meg, az alábbi linken rendelheti meg személyre szóló, kétnapos belépőjét.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Canon Fotóműtermek Hétvégéje

1 hétvége, 1 belépő, több mint 20 műterem

A fotózás világában egyedülálló esemény kerül megrendezésre a 2013. március 23-24. hétvégén. A fotózás szerelmesei egyetlen belépő megvásárlásával több mint 20 budapesti fotóműteremben tölthetnek el fotózással két napot.

A Canon Fotóműtermek Hétvégéje alatt az egyes helyszíneken változatos programok várják a résztvevőket. Számos műteremben gyönyörű modellekről lehet minőségi képeket alkotni több stílusban is. Izgalmas glamour fotózások, divatfotózások és portréfotózások alkotják a hétvége programjának jelentős részét. A hölgyek szépségének megörökítése mellett a fotográfia számos más területén is lehetőségük nyílik a fotósoknak, hogy műtermi körülmények között fotózzanak. Többek közt reklámfotózások, tárgyfotózások, ételfotózások, sőt még autófotózás is megtalálható a rendkívül széles körű programkínálatban.

A Canon Fotóműtermek Hétvégéje összes programja egyetlen 3800 Ft-os karszalag megvásárlásával látogatható. Ez az összeg kb. 1 órányi műterembérlés árának felel meg, amelyért ezen a hétvégén a résztvevők több mint 20 fotóműteremben egész hétvégén összesen 16 órán keresztül fotózhatnak változatos témákat. A minőségi fotózási lehetőség érdekében a szervezők korlátozták a megvásárolható karszalagok számát, így csak 500 fotós vehet részt az eseményen, akik időben megvásárolják belépőjüket.

A Canon Fotóműtermek Hétvégéjének részletes programjai, valamint a jegyértékesítés információi az esemény hivatalos weboldalán olvashatóak:
www.fotomutermek.hu