Két napig a fotósoké a világ…

0

Még nem tudtál dönteni, milyen fényképezőgépet, vagy fotós kiegészítőt vegyél, és a boltban nem mutatják meg mind az ötvenet? Gyere és próbáld ki őket a PHOTOEXPO forgalmazói standjain!

Mindig is irigyelted a szép lányokat fotózó profikat? Látogass el a PHOTOEXPOra és fotózz profi felszereléssel, profi modelleket!

Ha gyors tanulásra vágysz egy tapasztalt fényképész tolmácsolásában? Találkozz vele, és hallgasd meg a PHOTOEXPO 2013-on!

Fotósként dolgozol, de érdekelnek a szakma újdonságai, vagy csak találkozni szeretnél a kollégákkal? Vár a PHOTOEXPO 2013, ahol mindenki ott lesz, aki számít!

Kellemes hétvégi programra vágysz? Térj be a Lurdy-házba 2013. október 12-13-án, és üsd el az időt PHOTOEXPOn, ahol két mozijegy áráért, két teljes napig látogatható a rendezvény négy helyszíne!

Idén a gyakorlatra helyeztük a hangsúlyt, így a forgalmazók és gyártók hazai képviselőinek termékbemutatói mellett szakmai előadásokat, workshopokat látogathatnak az érdeklődők, vagy akár zenés, party hangulatú modellfotózáson vehetnek részt. Fotós termünkben 6 berendezett helyszínen több tucat szabadon fotózható modell váltja egymást.

A PHOTOEXPOn egész hétvégén süt…a műtermi fény.