Idén is nagy sikere volt a PHOTOEXPOnak

0

Az elmúlt hétvégén megrendezett PHOTOEXPO 2013 rendezvény idén is méltán viselte az év legfotósabb napjai szlogent, hiszen két nap alatt közel 1100 fotós látogatott el a Lurdy-házba, hogy megtekintse a hazai fotótechnikai piac kínálatát.

Magyarország legnagyobb fotós szakmai kiállítása mellett az érdeklődő fotósok egyszerre több, mint 10 helyszínen fotózhattak gyönyörű modelleket, ügyes triálos bringásokat, kidolgozott street workoutos srácokat vagy éppen tárgyfotókat. Az eseményen egy külön teremben hasznos előadások során vehettek részt a szakmai információkra szomjazók, valamint workshopokon is lehetőség nyílt ellesni profi fotósok munkamódszereit. A hétvége során olyan nagy nevek álltak a közönség előtt, mint Jung Zseni, Szipál Péter, Ritter Doron, Filep Krisztina, Tischler Zoltán, Zsila Sándor vagy éppen Bakcsy Árpád.

Az idei PHOTOEXPO a tavalyihoz képest nagyobb területen és sokkal több programmal került megrendezésre, így sikerült megoldani, hogy egyszerre egy helyen ne legyen nagy zsúfoltság és minden látogató minőségi szórakozása lehessen Magyarország legnagyobb fotós ünnepe.

A szervezők 2014 októberében is szeretettel várnak mindenkit a legfotósabb napokra.