Tamron 150-600mm f/5-6,3 Di VC USD

0

A pletyka részben igaznak bizonyult, a Tamron új objektív fejlesztésén dolgozik. Igaz, nem 150-500mm-es, hanem 150-600mm gyújtótávolságú, s most sem a terméket jelentette be, csak annak fejlesztését.

A fullframe és APS-C szenzorméretű DSLR-ekkel egyaránt használható objektív vadonatúj nanotechnológiás eBAND (Extended Bandwidth & Angular-Dependency) lencsebevonatot kap majd, amely a korábbiaknál hatékonyabban csökkenti a reflexiókat, így jobb kontrasztot és kevesebb becsillanást engedve. A 20 lencsetagot 13 csoportban tartalmazó objektív 3 alacsony szórású (LD) lencsetagot is kapott, a fényerőnél szűkebb rekesznél is gyönyörű bokehért 9 lamellás blendét használtak.

Az ultrahang motoros fókuszrendszerrel és optikai stabilizátorral is ellátott objektív első darabjait Párizsban mutatják be a Salon de la Photo 2013 szakmai kiállításon, november 7 és 11 között. A Canon EF, Nikon F és Sony A bajonettel készülő termékről további adatok az objektív adatlapján találhatók, amely a lenti linken keresztül érhető el.