Focus galéria prémium minőséggel

0

Kiváló technológiával dolgozó galéria nyílt Budapesten, amelynek ars poeticája a fotók minőségi bemutatása.
Kínálatukban Lambda nyomtatás, szálcsiszolt alumínium kép, ragyogó akrill üveg felhasználása, valamint modern UV nyomtatás is szerepel színgaranciával.

Sajtóközlemény:

A fotográfia, mint műalkotás igazából közelről szemlélve, kézzelfoghatóan, szinte tapinthatóan válik valóságossá, akkor mutatja meg a szemlélőnek a lényeget.
Ezért nyitottuk meg LOFT jellegű képgalériánkat, hogy a fotókat testközelből is be tudjuk mutatni az érdeklődőknek. Célunk, hogy az egyedi fotográfiákat a legmagasabb technikai színvonalú előállítással, de ezzel együtt elérhető áron kínáljuk. Személyesen, saját szemmel érzékelve látható igazán az alkotás. Mikor képek vásárolunk, akkor hosszú távra döntünk a lakásunk, irodánk falainak díszítéséről. Az alkotás ha falra kerül, akkor az adott tér és a figyelem fókusza is lesz egyben. Ezért nagyon lényeges, hogy körültekintően, minden paramétert figyelembe véve válasszuk ki a környezethez, személyiségünkhöz, az enteriőrhöz illő alkotást. Ebben is szeretnénk segítséget nyújtani. Ha elküldi nekünk e-mailen a dekorálandó felületeket, akkor számítógépes illusztrációval tudjuk szemléltetni, hogy az adott térben hogyan is fog mutatni a kiválasztott kép, ezzel is elősegítve a megfelelő alkotás kiválasztását. De ez persze az első lépés, ami nem váltja ki a személyes megtapasztalást, csak elősegíti azt. A személyes benyomás a legfontosabb. A személyes kiválasztás a legfontosabb. A személyes meggyőződés a legfontosabb.