Idén sem marad el a Nyári fotófesztivál

0

Az első alkalom csupán próbálkozás, a második már igyekezet, a harmadik viszont valódi tradíció. Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a tradicionális Nyári fotófesztivál.

Ezúttal 2014. június 22-én csinálunk minden érdeklődő számára egy érdekes vasárnapot tele tucatnyi fotóznivalóval, előadásokkal, kerekasztal beszélgetésekkel és persze a magyar fotócikk kereskedők színes, kipróbálható és megvásárolható árukészletével színesítve.

A programban tárgy-, glamour-, divat-, extrém portré-, esküvői-, kortárs tánc-, sőt légifotózás is terítékre kerül, ezek érdekesebbjeiről pedig a téma szakértői tartanak előadásokat és kötetlen beszélgetéseket.

A helyszín változatlan: Budapest, Kopaszi-gát, Öböl rendezvényház és környéke. Az összes programra és fotózásra szóló belépőjegy elővételben mindössze 2800 forintért lesz megvásárolható az alábbi weboldalon. Az online jegyértékesítés hamarosan elkezdődik, de nem árt sietni, hiszen egy hónapon belül nyakunkon az időpont, és csak 600 résztvevőt fogad a rendezvény.