Pálvölgyi Digital

0

Ha fotótechnikai szakkiállítás van, akkor a Pálvölgyi Digital nem hiányozhat, akiknél mindig óriási választékban találunk fotós kiegészítőket. Idén sem volt ez másként, s még újdonság is került a megszokott termékek mellé.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nem maradhattak ki a kiállított termékek közül a Lenspen tisztítók, a Loksak vízálló tokok (okostelefonhoz és tablethez is), a Rollei fényképezőgépek és állványok, a Cullmann állványok és a Sunpak vakuk sem. Kissé szomorúan konstatáltam, hogy a hőn szeretett Cheeeese-es pólóm már nem számít majd unikumnak, hiszen a Fotófesztiválon már kaphatóak voltak ezek a pólók, méghozzá többféle színben (persze lehet, hogy ez már korábban is megtörtént, csak én voltam eltájolódva 🙂 ). Egy kicsit kiesett a fókuszból, pedig érdekes lehetőségeket rejt a time-lapse szerelmeseinek az Omnislider Servo, amely a rendezvény ideje alatt folyamatosan működött, amely egy DSLR-rel két másodpercenként készített fotót. A kész time-lapse videófilm helyéről sajnos nem tudunk konkrétumot, de vélhetőleg a Pálvölgyi Digital facebook oldalán megtalálható lesz.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA