Adobe Photoshop Elements 13 és Premiere Elements 13

0

Az Adobe 13-as verzióra frissítette Photoshop Elements képszerkesztőjét, és Premiere Elements videóvágó szoftverét.

A Photoshop Elements 13 segítségével még egyszerűbb a képekből kivágott részletek új fotókörnyezetbe illesztése. Ehhez az új Photomerge Compose és Refine Selection ecset nyújt segítséget, mely a színeket és világosságot egyeztető Match Color Tone paranccsal kombinálva még természetesebb végeredményt nyújt. Intelligens képkivágási lehetőséget is kapunk, az 50 új effektus variáció pedig igen gyors képjavítást tesz lehetővé. Az alkalmazás egyszerűbb fekete-fehér konvertálást is lehetővé tesz, három új Guided Edits módja segítségével, és újdonságként jelenik meg a Facebook oldal szerkesztésének lehetősége is.

A Premiere Elements 13 Favorite Moments szolgáltatásával könnyedén kijelölhetők a videó snittek legjobb részei, így lecsökkenthetjük a vágási időt. Az új maszkolási lehetőséggel a kép meghatározott részére helyezhetünk feliratot, elmosódást, vagy akár becsillanást. A szoftver továbbfejlesztett Shake Stabilizer  funkciója a remegő mobiltelefonos felvételeket javítja. A Video Story módok automatikusan egy adott témának (pl. esküvő, születésnap) megfelelően látják el effektusokkal áttűnésekkel a videó snitteket.

Az Elements Live weboldalon tippeket és trükköket kapunk a szoftverek használatához.

Az Adobe Pohotoshop Elements 13 és Premiere Elements 13 már megvásárolható a fejlesztő honlapján, 100 dolláros áron. A két szoftver együtt 150 dollárért szerezhető be, az előző verzióról pedig 80 dollárért frissíthetünk.