Bárki megnyerheti a PhaseOne hátfalat

0

A PhaseOne szeretne megszabadulni egy időre egy 80 megapixeles PhaseOne IQ 280-as hátfaltól. Persze nem adják oda bárkinek, ők a legjobbat keresik. Mármint a legjobb képet, aminek készítője egy hónapig ingyen használhatja azt a hátfalat, amiről idehaza a legtöbb fotós csak álmodhat. Képzeld el milyen lenne, ha a következő fotózásra egy ilyennel érkeznél? Vagy el tudnál vállalni olyan kaliberű munkákat is, amit a saját felszereléseddel meg sem pályáznál?

Most itt az esély rá, hogy kipróbáld. Keresd meg a legjobb fotód, vagy valósíts meg egyet a régen pihentetett ötleteid közül és pályázz a Tripont fotópályázatán. Beadási határidő 2014. december 31., a nyertes nevét 2015. februárjának első hetében hirdetik ki.

(Ha nem nyernéd el az ingyenes hónapot, akkor a rendszert ki is bérelheted a Triponttól.)

Fotópályázatot hirdet a Phaseone, a nagyfelbontású kamerarendszerek legjobbikának gyártója. A versenyre bárki nevezhet, tulajdonképpen a téma is szabadon választott. Kutasd ki a valaha készített legjobb fotódat vagy, ha biztosra akarsz menni, akkor állj neki és készíts valami elképesztően izgalmasat, hogy a zsűrinek – akik nem akárkik – leessen az álla!

A tét óriási: a legjobb fotó készítője egy teljes hónapon át használhat egy Phaseone kamerarendszert.

Gondolj csak bele, a Phaseone hátfalak a digitális képminőség csúcsát jelentik. Ezek közül az IQ 280 nyújtja a legnagyobb felbontást a kereskedelmi forgalomban kapható kamerák közül. A 80 megapixel, hatalmas dinamika tartomány, páratlan képminőség… és egy teljes hónapra csak a TIÉD!

Te mit kezdenél vele?

Részletekért, klikkelj, SÜRGŐSEN, ide!