Nem telik el a nyár Nikon objektívek nélkül

0

A most kiszivárgott infók alapján jó nyárutójuk lesz az új Nikon objektívre vágyóknak. nikon A japán digicame-info.com szerint augusztus végére, szeptember elejére három új Nikkor objektív kerül bejelentésre, melyekről néhány fotót is kiszivárogtattak. Nézzük őket a fenti kép alapján sorban.

Nikon AF-S 24-70mm F2,8E ED VR

Elég méretesnek tűnik az új 24-70mm-es optika, mely elődjétől elsősorban optikai stabilizátorában különbözik majd. Állítólag augusztus 27-én jelentik be és 280 ezer yen lesz. Az most ~633 ezer forint.

Nikon AF-S 24mm F1,8G ED

A trió „csöppsége” szintén fullframe gépekhez készül elsősorban, melyeken egy elég jó látószöget és fényerőt kínáló optikának ígérkezik, nanokristály bevonattal, ED lencsével és 90 ezer yenes (~203 ezer forintos) árcetlivel. A hírek szerint szeptember közepén debütál.

Nikon AF-S 200-500mm F5,6E ED VR

Szintén még az indiánnyár közepette jelenthetik be ezt az új, barátságosabb árú, vad- és sportfotózásra ajánlott telét. Az objektívben a legújabb fejlesztésű Nikon VR lesz, sport móddal. Ez a beállítás hasonlít a csak egy irányba stabilizáló módhoz, de érzékeli a svenkelés irányát, és ennek megfelelően számítja ki a stabilizációt. 170 ezer yen körül várják, ami mai árfolyamon 384 ezer forint.