Még elérhetőbb a GoPro Hero+

0

A GoPro nyár elején jelentette be GoPro Hero+ LCD modelljét, amelynek most jelent meg az olcsóbb, LCD nélküli változata.

Jogos ötlet, hogy az általában csak önmagában működő akciókamerára miért kell az árat jelentősen megdobó LCD-t helyezni, hiszen ma már azok a funkciók, amelyekhez LCD szükséges, elvégezhetők Wi-Fi kapcsolaton keresztül egy okostelefon kijelzőjén is. A GoPro ezen gondolat mentén megalkotta a GoPro Hero+ modellt.

Az új változat a Hero+ LCD 330 eurós árával szemben csupán 230 euróba kerül, s az LCD-n kívül gyakorlatilag ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint a Hero+ LCD. A készülék használatát az ingyenesen letölthető GoPro alkalmazás segíti, amelyen élőkép is nyomonkövethető, emellett egyszerűen készíthetők benne rövid klipek a videók vágásával, s ezeket egyetlen érintéssel meg is oszthatjuk közösségi oldalakon.

A készülék egy gombnyomásra FullHD 60p videórögzítésbe kezd, ha az exponáló gombot 1 mp-ig tartjuk nyomva, akkor time-lapse videót készít. Állóképeket egyébként 8 Mpixeles felbontásban fotóz, sorozatfelvételnél 5 kép/mp sebesség érhető el. Az oldalsó HiLight Tag gombjának köszönhetően az érdekesebb jelenetek egyszerűen bejelölhetők, amelyek utólag így könnyebben megtalálhatók.

A vízálló GoPro Hero+ akciókamera október 4-étől lesz kapható, ára 230 euró lesz.