Minden idők legtalálóbb, legviccesebb és a legbénább fényképezőgép reklámjai

0

Feltétlenül nézd meg, ha még a héten egy jót akarsz röhögni! Mert ugye a jó reklámot a legkönnyebben onnan lehet felismerni, hogy JÓ! De ennél azért egyszerűbb, hiszen ha valami vicces, vagy csak szimplán figyelemfelkeltő, az már jó. Ha pedig a reklám nem igazán jön le és még szakmailag is hibás… Nos, az is jó 🙂 Mert ugye minden jó valamire, ha másra nem, hát rossz példának!

Canon_underwater
Válogatásunkba persze nem csak kép, hanem videó is került, hiszen a tévéreklámoknál nem elég egy képet felvillantani, oda kell egy jó sztori is. A Nikon és a D-Lighting: Nikon_ad Az Olympus és a vörösszem: Nikon és az arcfelismerés: Nikon_facedetect Leica D-Lux 5 és az arcfelismerés: Leica_D-Lux5_ad A Canon és a bőrszerkó: canon_china_ads Sony NEX-5 és a kis mérete:
Sony_NEX-5
Olympus és a kézremegést kiküszöbölő Anti-shake stabilizátor:
Olympus_ad
Samsung anti-blink pislogásmentes fotózás: Samsung_anti_blink_ad Canon auto ISO (1600): Canon_auto_iso Panasonic utazózoom: Panasonic_TZ_ad Fujifilm 360 fokos panoráma:
Fujifilm_motion_panorama_ad
Samsung 15×-ös zoom:
Samsung_15x_zoom
Kodak digitális fényképezőgép reklám 2005-ből: Kodak_ad A Canon, a vízálló kompakt és a szőrös férfi láb: Canon_underwater Nem reklám, csak a Samsung vörösszem csökkentésének bemutatása a kezelési útmutatókban: samsung-redeye Valószínűleg ez sem reklámnak készült: a modell és a tüköraknás kereső. De hol van itt a kereső?? 🙂
12640527_1164973406854581_8720941381640970822_o
A témához kapcsolódó korábbi postunk: Fényképezőgép reklámok régen és most