Új FotoSpeed vállszíjak

0

A GGS új FotoSpeed vállszíjakat dobott piacra, amelyek között kompakt/MILC géphez valót (GGS FotoSpeed T4) és tükörreflexes modellekhez ajánlottat (GGS FotoSpeed T1, T2, T3) is találunk. A MILC-hez készült változat a megszokott módon, a nyakpántot fogadó fülekbe illeszthető.

A méretesebb, nehezebb masinákhoz, így DSLR-ekhez is készült GGS FotoSpeed T1, T2 és T3 modellek esetében a felfogatáshoz a gép állványmenetét használhatjuk, egy plusz biztonsági csatlakozással, amely a nyakpántot fogadó fülbe fűzhető. Ezek a vállpántok kényelmes oldalsó hordást és könnyű elérést biztosítanak.

A GGS FotoSpeed vállpántjai az AdvesPhoto szaküzletében és webáruházában kaphatók, áruk 25.490 Ft (T1), 19.490 Ft (T2), 19.490 Ft (T3) és 11.990 Ft (T4).

GGS FotoSpeed T4

GGS FotoSpeed T4

GGS FotoSpeed T1

GGS FotoSpeed T1

GGS FotoSpeed T1

GGS FotoSpeed T3

GGS FotoSpeed T3

GGS FotoSpeed T3

GGS FotoSpeed T2

GGS FotoSpeed T2

GGS FotoSpeed T2

GGS FotoSpeed T2

Sajtóközlemény:

A Fotospeed vállszíjak a legjobb minőségű anyagokból készültek, ezért sokáig társunk lehet a fotózásaink alkalmával.

Az T1 egy igen strapabíró, de közben kényelmes vállszíj, mely a légpárnáinak köszönhetően kényelmes viseletet biztosít akár egy egész napos fotózás alkalmával is.

A rugalmas neoprén kiképzés kíméletes a gerinchez és a nyakcsigolyákhoz, emellett a váll résznél kifinomultan idomul, és meg is tartja vállunk ívét két használat között is.

A kameránkat könnyedén csatlakoztathatjuk egy fém gyorscseretalppal, melyen megtaláljuk a kifinomult zár részt, amivel a megfelelő pozícióban rögzíthetjük kameránkat a 40 cm-es csúszó pályán.

Fényképezőgépünket le tudjuk rögzíteni a számunkra megfelelő pozícióban, így mindkét kezünk szabad lesz, de mégis gyorsan reagálhatunk a körülöttünk zajló eseményekre.

A kamera és a vállszíj közti kapcsolatot a gyorscseratalppal gyorsan bonthatjuk, aztán az Arca-Swiss rendszerrel ellátott cseretalppal kameránkat állványra helyezhetjük és folytathatjuk a fotózást.

A rögzítéshez nem szükséges semmilyen szerszám vagy más kiegészítő, könnyen és egyszerűen összeszerelhető.

A vállszíjon megtalálható plusz egy heveder, melynek használatával több stabilitást érhetünk el.