Légy Te a Tamron nagykövete!

0

Nevezz a portfólióddal a Tamron hivatalos forgalmazójánál, nyerd meg a pályázatot, fotózz egy hónapig akár három prémium Tamron objektívvel, majd ha tetszik valamelyik, vásárold meg azt 15% kedvezménnyel.

A portfóliód 2016. április 24-ig várják.

Sajtóközlemény:

Légy Te a Tamron nagykövete egy hónapra – pályázat

A Tamron Magyarország (a továbbiakban: Kiíró) pályázatot hirdet, melyben valamennyi magyar állampolgárságú, nagykorú személy (a továbbiakban: Pályázó) részt vehet.

A pályázat előkészítését és lebonyolítását a Computer Emporium Kft. (1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 132/B.), a továbbiakban Lebonyolító végzi.

A pályázat lényege
A pályázat lényege, hogy a Pályázók bemutatják eszközparkjukat és portfoliójukat, megadják elérhetőségeiket, majd a Kiíró három nyertes Pályázót választ a hozzá eljuttatott anyagok alapján. A nyertes Pályázók 1 hónapra a Tamron nagykövetei lesznek, feladatuk, hogy fotókat készítsenek az általuk választott maximum három darab prémium kategóriás objektívvel. Az objektíveket a Kiíró ingyenesen bocsátja a Pályázók rendelkezésére.

A pályázaton való részvétel feltételei
A pályázaton való részvétel feltétele, hogy a Pályázó pályázata keretében bemutassa eszközparkját, benyújtsa rövid portfólióját elérhetőségeivel együtt az tamron@computeremporium.hu emailcímre.

A pályázaton való részvétel további feltétele, hogy a Pályázó vállalja, 1 hónap alatt legalább 4 fotós projektben használja a Kiíró által a rendelkezésére bocsátott objektíveket, továbbá minden projektből legalább 10 fényképet a Lebonyolító részére elektronikus formában átad. További feltétel, hogy a Pályázó hozzájáruljon ahhoz, hogy az átadott képeket a Kiíró a jövőben promóciós anyagaiban bármilyen módon felhasználhassa.

A pályázat menete
A pályázat 2016. március 8-án kerül kiírásra, ezt követően az pályázatok benyújtására 2016. április 24- ig van lehetőség.

2015. április 27-én a Kiíró három nyertest választ a pályázók közül. A kiválasztás teljesen szubjektív módon történik, a Kiíró képviselői döntik el a beküldött pályázati anyagok alapján, mely Pályázók lesznek a győztesek.

2015. április 27-én a Lebonyolító a három nyertes pályázó nevét közzéteszi a Kiíró Facebook oldalán és a tamron.hu-n. Ezt követően a Lebonyolító felveszi a nyertes Pályázókkal a kapcsolatot – a pályázatban megadott elérhetőségeiken – és a Pályázók lehetőséget kapnak arra, hogy a Kiíró által ingyenesen biztosított objektívekkel egy hónapon keresztül fotózzanak.

A pályázatban résztvevő Tamron objektívek

  • TAMRON 16-300mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD MACRO
  • TAMRON 18-200mm f/3.5-6.3 Di II VC
  • TAMRON SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD
  • TAMRON SP 15-30mm F/2.8 Di VC USD
  • TAMRON SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD
  • TAMRON SP 35mm f/1.8 Di VC USD
  • TAMRON SP 45mm f/1.8 Di VC USD
  • TAMRON SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD
  • TAMRON SP 90mm f/2.8 Di Macro 1:1 VC USD

Nyeremények
A pályázatnak tárgyi nyereménye nincsen. A pályázók nyereménye, hogy a Kiíró által rendelkezésükre bocsátott objektívekkel egy hónapon keresztül fotózhatnak megkötések nélkül, valamint munkáik egy részét a Kiíró közzéteszi weboldalán, a Problog Magazinban és Facebook oldalán is. Továbbá a Pályázó a hónap végén lehetőséget kap arra, hogy a Tamron pályázatban résztvevő objektívjeiből egyszeri alkalommal a javasolt fogyasztói ártól 15%-kal olcsóbban vásároljon. (Egy típusú termékből csak egy darab vásárolható.)

Adatvédelem
A Pályázó feltétel nélküli, kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy nevét közzé tegye a Lebonyolító; továbbá nevét, telefonszámát, e-mail címét, és lakcímét a pályázat lebonyolítása céljából az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje.

A Lebonyolító szavatolja, hogy az adatkezelés a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A Lebonyolító bármikor lehetőséget biztosít a résztvevőknek arra, hogy tájékoztatást kérjenek személyes adataik kezeléséről, kérjék azok törlését vagy helyesbítését az valami@tamron.hu email címen keresztül. A Pályázókat megilleti a személyes adataik kezelése elleni tiltakozás joga is.

Általános rendelkezések
A Lebonyolító jogosult kizárni a pályázatból azt a Pályázót, aki a pályázaton tisztességtelen módon, a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál részt venni.

A részvételi feltételeket tartalmazó szabályzatot a Kiíró a http://tamron.hu/tamronnagykovete weboldalon teszi közzé. A Szervező biztosítja a szabályzat – folyamatos – elérhetőségét a pályázat időtartama alatt.

A Pályázók vállalják, hogy nyertesség esetén a Lebonyolító és a Kiíró a Tamron objektívvel a pályázatra készített fényképeiket, a Pályázó fényképét, nevét, a weboldalán, Facebook posztjaiban, blog bejegyzéseiben, sajtóközlemény formájában marketing tevékenységével stb. összefüggésben bármilyen módon felhasználja. A nyertes Pályázók a Lebonyolító kérésére ezt aláírásukkal megerősített nyilatkozatban is elismerik.

A Kiíró fenntartja a jogot, hogy a szabályzatot bármikor megváltoztassa, vagy a pályázatot megszüntesse. Jelen szabályzat módosításait, illetve a pályázat esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a Lebonyolító közzéteszi a Kiíró Facebook és weboldalán. A Pályázók felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.

A Pályázók a pályázaton való részvétellel tudomásul veszik és elfogadják a jelen szabályzatban foglalt valamennyi részvételi és adatkezelési feltételt.

2016. március 8.