Újra Nikon 7 fotópályázat

0

Idén is megrendezi a hazai Nikon képviselet a Nikon 7 fotópályázatot, amelyre 28 napon keresztül, heti egy témában várják a nevezéseket.

A képek amatőr és profi kategóriában nevezhetők, az amatőr kategória fődíjasa egy egy Nikon D3300 fényképezőgép és egy AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3,5-5,6G objektív, a profi kategória fődíjasa pedig AF-S NIKKOR 85mm f/1,8G és AF-S NIKKOR 35mm f/1,8G objektíveket nyer.
Ezen kívül a 2-8. helyezetteket is díjazzák a novemberi Nikon 7 díjátadó ünnepségen.

nikon_7_logo

Sajtóközlemény:

Ismét indul a NIKON 7 FOTÓPÁLYÁZAT!
Budapest, Magyarország, 2016. szeptember 12. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a Nikon magyarországi képviselete 2016-ban is hazai fotópályázatot indít, melyben a résztvevők ezúttal is választhatnak, hogy amatőr vagy profi kategóriában pályáznak.
Az amatőr kategória fődíja egy Nikon D3300 fényképezőgép és egy AF-P DX NIKKOR 18-55mm F/3.5-5.6G objektív, a profi kategória győztese pedig egy AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G és egy AF-S NIKKOR 35mm f/1.8G objektívet vihet haza.

A versenyzők idén is 28 téma közül válogathatnak, melyekből legalább 7-hez kell képet feltölteniük, azért hogy indulhassanak a fődíjért. Érdemes lesz azonban ennél több fotóval, több témában is nevezni, hiszen a Nikon öttagú zsűrije minden beérkezett fotót értékel és pontszámmal lát el, így a pályázók 7 legjobbra értékelt képe és azok összpontszáma fogja meghatározni, hogy ki, hol végez a rangsorban.

A szakmai zsűri tagjai: Baricz Katalin, fotográfus, érdemes művész; Imre Anikó, EFIAP fotóművész; Imre Tamás, EFIAP fotóművész; Lóránt Attila, fotográfus, író; Stiller Ákos, fotóriporter.
A Nikon 7 fotópályázat 2016. szeptember 12. 10:00-tól 2016. október 9. 23:59:59-ig tart, ezen időszak alatt bármikor be lehet kapcsolódni. A versenybe bármilyen géppel (kompakt, DSLR, mobil, stb.) készült képet lehet nevezni, de fontos, hogy a fotó 2016. szeptember 12. 10:00 után készüljön.

Tavaly közel 33 000 fotó érkezett (24 500 az amatőr, 8500 profi kategóriában), így idén is óriási érdeklődésre és nagy küzdelemre számítunk.
A verseny után – ahogy azt a korábbi években a fotósok már megszokhatták – egy exkluzív díjátadó és kiállítás is lesz, melyet a Capa Központban rendeznek meg 2016. november 14-én.
A nyerteseket a díjátadót követően a Nikon Facebook oldalán tesszük közzé.

Bővebb információ és nevezés:
www.nikon7.com

Játékszabályzat:


Nikon 7 fotópályázat
Játékszabályzat

A Nikon Értékesítési Magyarországi Kft. (székhely: 1143 Budapest, Gizella út 51-57., Cg.: 01-09-078701; továbbiakban: Nikon Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban (továbbiakban: Szabályzat) meghatározott Nikon 7 nyereményjátékot (továbbiakban: Nyereményjáték) szervezi.

Jelen Szabályzat tartalmazza a Nyereményjátékra irányadó adatkezelési nyilatkozatot, valamint a képekre vonatkozó felhasználási megállapodást is.

A szervezés során a Tricky Communications Kft. (székhely: 1115 Budapest, Somogyi út 12., Cg. 01-09-986422; a továbbiakban: Tricky Kft.) mint szervező és adatfeldolgozó közreműködik a Nyereményjáték lebonyolításában.

A Nikon Kft. és a Tricky Kft. a továbbiakban együttesen: Szervezők.

I. Részvételi feltételek

A Nyereményjátékban azok vehetnek részt, akik betöltötték 14. életévüket, elfogadják a jelen Szabályzatot, valamint regisztrálnak a www.nikon7.com weboldalon, vagy a Nyereményjáték Facebook oldalán a Nyereményjátékba, akár érvényes Faceboook profillal, akár név, e-mail cím és jelszó megadásával (továbbiakban: Felhasználó).

Amennyiben a Felhasználó korlátozott cselekvőképességű vagy cselekvőképtelen, úgy a Nyereményjátékban részt venni csak törvényes képviselője hozzájárulásával jogosult.

A Nyereményjátékban a kijavítással sem regisztrálható az eredeti Felhasználó helyett vagy nevében más személy.

A Nyereményjátékra csak a Nyereményjáték tartama alatt, így 2016. szeptember 12. 10:00, a téma kiírása után készült fényképekkel lehet nevezni. Ennek ellenőrzése érdekében a Szervezők – szükség szerint – a feltöltött képek exif adatait megvizsgálhatják, valamint egyéb vizsgálatot is folytathatnak.

A téma kiírása előtt készült, törölt exif adatokkal rendelkező, illetve manipulált (azaz nem a kép készítésével, ill. utómunkáival összefüggően módosított vagy módosult, ill. egyáltalán törlésre került) exif adatokkal feltöltött képeket a Szervezők törlik. Az a Felhasználó, aki manipulált exif adatokkal tölt fel képet, automatikusan kizárásra kerül. Továbbá azokat a képeket is jogosultak kizárni a Szervezők, amelyek szemmel láthatóan nem az adott időintervallumban készültek (pl.: nyári balatoni kép).

A Nyereményjátékban a Szervezők alkalmazottai, valamint ezen személyek Ptk. 8:1. § (1) bekezdésében meghatározott hozzátartozói nem vehetnek részt.

A Nyereményjátékban való részvétel a jelen Szabályzat automatikus, kifejezett elfogadását jelenti.

A Nyereményjátékban minden Felhasználó kizárólag csak a saját maga által, illetve több szerző (közösen létrehozott mű) esetén saját maga és szerzőpárosa által készített fényképpel lehet részt venni. Közösen létrehozott mű esetén Felhasználó alatt a szerzőpárost kell érteni. Kétség esetén a fényképpel kapcsolatos személyhez fűződő és vagyoni szerzői jogosultságok tisztázása és bizonyítása a Felhasználót terhelik.

Bármely fényképezőgéppel készült fényképekkel lehet nevezni a Nyereményjátékba, így akár mobiltelefonnal készített fényképekkel is.

II. A Nyereményjáték célja

A Nyereményjáték célja a Nikon fényképezőgépek minél szélesebb körben történő népszerűsítése. Erre tekintettel a pályamunkáknak kiemelt figyelemmel tükrözniük kell a Nikon márka presztízsét.

III. Határidők

A Felhasználó felelőssége, hogy a Nyereményjáték Facebook oldalát, valamint az általa a regisztráláskor megadott e-mail címre beérkező üzeneteket és az eredményhirdetéssel kapcsolatos értesítést kellő időben figyelemmel kísérje.
A Szervezők nem vállalnak felelősséget a Felhasználó mulasztásából eredő következményekért, így különösen nem biztosítanak meghosszabbított határidőt a Felhasználók részére.

IV. Nyereményjáték időtartama
A játék időtartama: 2016. 09. 12. 10.00-tól 2016.10.09. 23.59-ig
Zsűrizés és értékelés: 2016.10.10.-től 2016.10.24-ig
Eredményhirdetés és nyeremények átvétele: 2016.11.14.
V. A Nyereményjáték menete

A Felhasználónak regisztrálnia kell a www.nikon7.com oldalon, vagy a Nyereményjáték Facebook oldalán.

Miután a Felhasználó belépett az alkalmazásba a www.nikon7.com oldalon, vagy a Nyereményjáték Facebook oldalán el kell döntenie, hogy amatőr vagy profi kategóriában kíván nevezni. A nevezés során egy Felhasználó csak egy kategóriában indulhat. A két kategória más-más nyereménnyel várja a nevezőket, illetve a két kategóriában a Nikon szakmai zsűri eltérő értékelési szempontok alapján dönt. A választást követően a Nyereményjáték alkalmazás átirányítja a Felhasználót a kiválasztott kategóriának megfelelő oldalra.

A regisztráció véglegesítéséhez a Felhasználónak el kell fogadnia a játékszabályt és az adatvédelmi nyilatkozatot az „Elfogadom a játékszabályt és az adatvédelmi nyilatkozatot” felirat előtti jelölőnégyzetre kattintva.

Regisztrációt követően a Felhasználónak ki kell választania legalább 7 különböző fotós témát a megadott 28 lehetőség közül, mely alapján el kell készítenie a saját, friss fotóit, minden kiválasztott kategóriában legalább egyet. A képek a Nyereményjáték indulását követően, vagyis 2016. szeptember 12. 10:00 után kell, hogy készüljenek.

Az elkészített fotót a kiválasztott téma ikonjára történő kattintás után lehet feltölteni az alkalmazás oldalára. A feltöltendő képeknek az alábbi megadott paramétereknek mindenképpen meg kell felelniük:

  • a hosszabbik oldal mérete maximum 5000 pixel lehet,
  • JPG, PNG formátum, lehetőleg a legjobb minőség,
  • maximális méret 10 megabyte lehet.

A Felhasználó akár az összes témához tölthet fel képet, egy témához akár többet is.

Az oldalra látogató az „Infók” gombra kattintva bármikor tájékozódhat a játék részleteiről.

Az oldalra látogató a „Galéria” gombra kattintva bármikor megtekintheti a Felhasználók által feltöltött képeket.

Az internetes oldal megnyitása adatforgalommal járhat, amelynek esetleges költsége a Felhasználót terheli és a költség mértéke függhet a Felhasználó internetszolgáltatójától, a szolgáltatás díjcsomagjától és annak konstrukciójától.

VI. Elbírálás

A beérkezett pályamunkákat a Nikon szakmai zsűrije bírálja el, melynek tagjai:
Baricz Katalin, fotográfus, érdemes művész
Imre Anikó, EFIAP fotóművész
Imre Tamás, EFIAP fotóművész
Lóránt Attila, fotográfus, író
Stiller Ákos, fotóriporter

A Felhasználók – a Nikon szakmai zsűrije által – 7 legjobbra értékelt képe és azok összpontszáma fogja meghatározni a végeredményt, az egyes Felhasználók sorrendjét mind az amatőr, mind a profi kategóriában.

VII. Nyeremény

Az amatőr kategóriában győztes Felhasználó nyereménye egy D3300 fényképezőgép és egy + AF-P DX NIKKOR 18-55mm F/3.5-5.6G objektív.

A profi kategóriában győztes Felhasználó nyereménye egy AF-S NIKKOR 35MM F/1.8G objektív és egy AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G AF-S NIKKOR objektív.

VIII. A nyeremény átvétele

A Nikon szakmai zsűri a sikeres pályázatok közül kiválasztja azokat, amelyekből később kiválasztja a nyertes Felhasználókat.

Az esélyes Felhasználókat 2016. 10. 25. 18:00-ig e-mailben értesítjük. Az esélyes Felhasználók kötelesek legkésőbb 2016. 10. 27. 18:00-ig felvenni a kapcsolatot a Szervezőkkel, megadni a Szervezők által kért információkat és nyilatkozatokat, valamint legalább 150, maximum 360 dpi felbontásban, exif adatokat tartalmazó JPG vagy RAW vagy TIFF formátumban, vízjelmentesen, az info@nikonfotopalyazat.com e-mail címre beküldeni a pályaműveit. A további esélyes díjazottak is kötelesek a fenti feladat elvégzésére, amennyiben pályamunkájuk kiállításra kerül. Erről a Szervezők e-mailben értesítik az érintett Felhasználókat.

A Nikon Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy egy, a Nikon Kft. által kiválasztott másik nyertest hirdessen ki nyertesként, ha az értesítettek nem teljesítik fenti kötelezettségüket, de erre nem kötelezhető. Így különösen, de nem kizárólagosan, amennyiben a nyertes képeket beküldő Felhasználó a nyereményről való értesítést követően nem veszi fel határidőben a kapcsolatot a Szervezőkkel, illetve nem adja meg a szükséges információkat, elveszti jogát a nyeremény átvételére, valamint jelen Szabályzat elfogadásával kifejezetten és visszavonhatatlanul, írásban lemond az ezzel összefüggő bármilyen kártérítési, megtérítési, illetve egyéb igényéről.

A nyertes Felhasználókat a Nikon Kft. díjátadó ünnepségen hirdeti ki 2016.11.14-én. A díjátadó ünnepség pontos idejét és helyszínét a Facebookon teszik közzé a Szervezők.

A nyertes Felhasználónak a nyeremény átvételére csak személyesen, előre egyeztetett időpontban van lehetősége.

Amennyiben a nyertes Felhasználó cselekvőképességében korlátozott vagy cselekvőképtelen, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak törvényes képviselőjével együtt jogosult.

A nyeremények másra át nem ruházhatók és készpénzre sem válthatók át. A nyereményekhez tartozó adófizetési kötelezettség a Nikon Kft.-t terheli.

IX. Szerzői jogok

A Szervezők tiszteletben tartják a szerzői jogokat és kérnek minden Felhasználót, hogy az alkalmazás és a Nyereményjáték tisztasága érdekében ne éljenek vissza mások képeivel. A Nyereményjátékban részt venni csak csak saját fényképpel lehet, az I. pontban meghatározottak szerint.. Azt a Felhasználót, aki más szerző szerzői jogát megsérti, a Szervezők kizárják a Nyereményjátékból. A Szervezők ugyanakkor nem kötelesek vizsgálni a képek eredetét, a Felhasználók által elkövetett esetleges szerzői jogi jogsértésekre vonatkozóan a Szerevezők minden felelősséget kizárnak!

A jelen Szabályzat elfogadásával a Felhasználó teljes felelősséget vállal azért, hogy csak saját fényképet tölt föl (így annak személyhez fűződő szerzői jogosultja saját maga, illetve közösen létrehozott mű esetén az saját magát, illetve szerzőtársát illeti), továbbá kijelenti és szavatolja, hogy a feltöltött képpel kapcsolatos, szükséges mértékű felhasználási jogosultsággal rendelkezik.

Kép feltöltésével a Felhasználó vállalja, hogy a harmadik személyek szerzői jogainak megsértéséből fakadó következményekért helytáll, ennek keretében köteles a Szervezőket mentesíteni bárminemű felelősség alól.

Ha a Felhasználó által feltöltött fénykép feltöltése – akár a Felhasználónak felróhatóan, akár nem felróhatóan – jogszabály rendelkezésébe ütközik, vagy harmadik személy jogát sérti, az ebből fakadó minden kötelezettségért a Felhasználót kizárólagos felelősség terheli. Ennek keretében köteles a Szervezőket mentesíteni bárminemű felelősség alól.

Ha a Szervezők ellen a Felhasználó művének feltöltésével kapcsolatban álló ügyben eljárás indul, akkor a Felhasználó köteles közbenjárni, hogy a Szervezőket az eljárásból, ill. perből elbocsássák, továbbá köteles beavatkozóként a perbe belépni és hozzájárulni ahhoz, hogy a Szervezőket elbocsássák a perből, velük szemben az eljárást megszüntessék, ill. az elmarasztaló határozat alól mentesítsék.

A Nikon Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy a beküldött képeket weblapján, Facebook oldalán, a pályázattal kapcsolatban kiadott sajtóközleményben, egyéb anyagokban megjelenítse. A Szabályzat elfogadásával a Felhasználó kifejezetten úgy nyilatkozik, hogy az általa benyújtott pályamunkák tekintetében nem tart igényt az ebből eredő jogokra, sem szerzői jogdíjra.

A Szabályzat elfogadásával a Felhasználó kifejezetten, írásban hozzájárul ahhoz, hogy a Nikon Kft. művét a Nyereményjáték ideje alatt, illetve azt követően is felhasználja, valamint kifejezetten lemond a művel kapcsolatos díjazásról. A Felhasználó műveire kifejezetten ingyenes, földrajzi valamint felhasználási mód és mérték korlátozása nélküli, határozatlan időre szóló, nem kizárólagos felhasználási jogot enged a Nikon Kft. számára, így különösen, de nem kizárólagosan, hogy a Nikon Kft. a képről másolatot készítsen, azt saját gazdasági céljaira felhasználja.

X. Kizárás, képek törlése

A Szervezők jogosultak saját belátásuk szerint, külön értesítés, jóvátétel, kártérítés és indokolás nélkül kizárni azt a Felhasználót a Nyereményjátékból, aki:

  • nem, illetve nem lett volna jogosult részt venni a Nyereményjátékban, illetve megsértette a jelen Szabályzatot;
  • a Szervezők alkalmazottja, valamint ezen személyek Ptk. 8:1. § (1) bekezdésében meghatározott hozzátartozója;
  • a Facebook felhasználói feltételeit megszegve vagy megkerülve regisztrált a Facebookon;
  • bármilyen módon megsérti vagy megszegi a jelen Szabályzat rendelkezéseit, vagy a Nyereményjátékkal összefüggésben egyébként jogszabályt, más jogát, és/vagy jogos érdekét sérti, illetve erre nézve alapos gyanú merül fel;
  • az átvételhez szükséges személyes adatait, ill. a Szervezők által kért információkat, nyilatkozatokat nem adta meg;
  • a megadott határidőn belül nem veszi fel a kapcsolatot a Szervezőkkel;
  • valótlan, vagy hibásan megadott nevet, címet, személyes adatot regisztrál vagy küld meg a Szervezők részére, vagy szándéka egyéb módon arra irányul, hogy a Nyereményjátékban valótlan, vagy a képet készítő (szerző) személyétől eltérő más személyt jogosítson nyereményre;
  • más szerzői jogait megsértve pályázott a Nyereményjátékba, illetve akivel kapcsolatban alapos gyanú merül fel, hogy más szerzői jogait megsértve pályázott a Nyereményjátékba (így különösen, de nem kizárólagosan, ha nem általa, vagy gyaníthatóan nem általa készített fényképpel pályázott);
  • a Szerevezők egyéb okból jónak lát kizárni, így különösen, de nem kizárólag akkor, ha a Felhasználó a Facebookon nem lett volna jogosult regisztrálni, vagy kommentjeivel sérti a Szervezők jogos gazdasági érdekeit.

A Szervezők jogosultak saját belátásuk szerint külön értesítés, jóvátétel, kártérítés és indokolás nélkül törölni az olyan képeket:

  • amelyekkel szemben felmerült a gyanú, hogy szerzői joga nem tisztázott, szerzői jogot sértenek, vagy a Felhasználó egyébként nem rendelkezik a kép feltöltéséhez szükséges, megfelelő mértékű jogosultsággal, így különösen, de nem kizárólagosan annak személyhez fűződő és vagyoni szerzői jogai nem kizárólag a Felhasználót, illetve közösen létrehozott mű esetén a Felhasználót és szerzőtársát illetik;
  • amelyek közerkölcsöt, személyiségi jogot, jó ízlést vagy jó erkölcsöt sértenek;
  • amelyek bármilyen módon jogellenesek;
  • amelyek bármilyen módon a jelen Szabályzatba ütköznek;
  • amelyek a Nikon Kft. arculatával nincsenek összhangban vagy valamely okból nem méltóak a Nyereményjáték színvonalához;
  • amelyek exif adatai manipuláltak vagy törölték (amennyiben az exif adatok nem a kép készítésével, ill. utómunkáival összefüggésben került módosításra vagy törlésre);
  • amelyeket a Szervezők egyéb okból jónak lát törölni, így különösen akkor, ha a Felhasználó a Facebookon nem lett volna jogosult regisztrálni, a kép Szervezők jogos gazdasági érdekeit veszélyezteti, vagy ha a Felhasználó a Nyereményjáték kezdete előtt készült képpel vesz részt a Nyereményjátékban.

A Felhasználó, illetve fénykép kizárása esetén az adott Felhasználó nem tarthat igényt nyereményre, illetve – amennyiben a kizárás oka a nyeremény átadása után jut a Szervezők tudomására, vagy bár a kizárás oka már a nyeremény átadása előtt jutott a Szervezők tudomására, de a szükséges vizsgálat már csak a nyeremény átadása után zárul le, úgy a már átadott nyereményét – illetve amennyiben az már felhasználásra került, úgy annak ellenértékét köteles visszaszolgáltatni a Szervezőknek, valamint köteles a Szervezőknek a kizárással kapcsolatos költségeit megtéríteni.

A Szervezők fenntartják maguknak a jogot arra, hogy a kizárt Felhasználó, illetve fénykép helyett saját belátásuk szerint egy másik Felhasználót, illetve fényképet hirdessenek ki nyertesként, de erre nem kötelezhetőek.

A Szabályzat megszegésével, illetve a kizárásra okot adó ténnyel, körülménnyel, illetve információval kapcsolatos gyanú esetén a Szervezők a lehetőségeikhez képest, ésszerű és arányos mértékű vizsgálatot folytatnak le, és a vizsgálat során tudomásukra jutott információk alapján hozzák meg döntésüket. A vizsgálat lezártaután érkezett észrevételeket, információkat a Szervezőknek nem áll módjukban figyelembe venni. A Szervezők ilyen vizsgálatot csak az adatkezelési jogosultság érvényességi idején belül folytatnak le.

A Szervezők attól függetlenül jogosultak dönteni kizárásról, hogy az arra okot adó tény, körülmény, illetve információ a Nyereményjáték időtartama alatt, vagy az után merül fel, illetve jutott tudomásukra. A kizárási eljárás megindítására legkésőbb 2016. 11. 30-ig van lehetőség, ezen időpont után a Szervezőknek nem áll módjukban megvizsgálni a kizárás lehetőségét.

XI. A Szervezők felelőssége

A Szervezők nem vállalnak felelősséget a Felhasználó mulasztásából eredő következményekért.

A szolgáltatás ingyenességéből adódóan a Szervezők nem szavatolják a Nyereményjáték szünetmentességét, nem tehetőek felelőssé továbbá a Nyereményjáték felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért. A Szervezők a Nyereményjáték, valamint a Nyereményjáték oldalának működése során előálló esetleges zavarok, működési problémák elhárítására törekednek, azokért azonban felelőssé nem tehetőek. Továbbá tekintettel arra, hogy a fényképek feldolgozása (azok letöltése, illetve visszatöltése) szoftverrel történik, ezért a rendszerből fakadó hibákért a Szervezők nem vállalnak felelősséget. A Szervezők ugyancsak nem tehetőek felelőssé azért, ha valamely Felhasználót, illetve fényképet nem zárnak ki a Nyereményjátékból.

A Szervezők kizárnak mindféle kártérítési, kártalanítási igényt a Nyereményjátékban való részvétel során, a Nyereményjáték, így különösen az alkalmazott szoftver esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Nyereményjáték során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A Felhasználó köteles viselni annak következményeit, ha személyes adatait – így különösen kézbesítési címét – hibásan adta meg.

XII. Szabályzat módosítása

A Szerzők fenntartják a Szabályzat, illetve az abban megadott időpontok módosításának jogát. A Szabályzat módosításáról a Szervezők a Facebook üzenőfalon keresztül értesítik a Felhasználókat.

XIII. Adatvédelmi nyilatkozat

A Szervezők az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban: Infotv.) 20. § paragrafusa szerint tájékoztatják a Felhasználót, hogy az alkalmazásban, továbbá a Nyereményjátékban való részvételhez a Szervezők által kért adatainak szolgáltatása önkéntes, a Felhasználó hozzájárulásán alapul.

Fénykép feltöltésével, valamint nevének és e-mail címének megadásával a Felhasználó kifejezetten, írásban hozzájárul személyes adatai kezeléséhez.

Az alkalmazás, valamint a Nyereményjáték során a Szervezők a jogszabály és a Felhasználó hozzájárulása, az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontja, valamint (2) bekezdés a) pontja alapján kezeli a Felhasználó által megadott alábbi személyes adatokat az alkalmazás működtetése, a Nyereményjáték lebonyolítása és az esetleges nyeremény átadása érdekében:

  • Facebook azonosító
  • név
  • e-mail cím
  • levelezési cím.

A személyes adatokat kizárólag a Szervezőknek a Nyereményjáték lebonyolításáért felelős munkatársai ismerhetik meg. Az adatkezelés időtartama 2016. szeptember 12-től 2016. 11.14-ig, a nyeremények átadásáig tart.

A Felhasználó tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, törlését és zárolását, továbbá tiltakozhat az adatkezelés ellen, az illetékes bíróság előtt érvényesítheti jogait és a jogszabályok szerint őt esetlegesen megillető kártérítést és sérelemdíjat.

XIV. Egyéb rendelkezések

Amennyiben a Felhasználó korlátozott cselekvőképességű vagy cselekvőképtelen, úgy az a Nyereményjátékban részt venni csak törvényes képviselője hozzájárulásával jogosult.

A Felhasználó köteles viseli annak következményeit, ha személyes adatait hibásan adta meg.

A Szervezők kijelentik, hogy a Nyereményjáték nem tartozik a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény hatálya alá.

A jelen Szabályzatra a magyar jog az irányadó.

A jelen Szabályzatból fakadó vitás kérdések eldöntésére a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság, illetve – perértéktől függően – a Székesfehérvári Törvényszék rendelkezik kizárólagos illetékességgel.