Íme az első, teljesen Canon RT kompatibilis E-TTL mobil stúdióvaku

0

A Phottix bejelentette új, Indra 500LC típusú hordozható, beépített akkumulátoros stúdióvakuját, amely elsőként kínál nem csupán E-TTL teljesítmény vezérlést, de a Canon saját ST-E3 RT rádiós TTL vakuvezérlőjével való teljes kompatibilitást is.
phottix_indra_500lc_frontright
A Phottix Indra 500LC stúdióvaku 500 Joule maximális teljesítményű, a villanás erejét 8 Fé tartományban módosíthatjuk (minimális érték ebből adódóan 1/128, vagyis 3,9 Ws). Manuális vezérlésen kívül a Phottix Laso rádiós kioldóval, illetve a Canon ST-E3 RT rádiós vezérlővel, valamint a Canon 600EX-RT vaku távvezérlő módjával E-TTL módban is használhatjuk, sőt, nagy sebességű vakuszinkron is rendelkezésünkre áll.

Ennek köszönhetően legyen akár ragyogó napsütés, akár bágyadt hajnali fények, a Phottix Indra 500LC-vel vezeték nélküli vezérléssel villanthatunk, illetve akár több vakut is használhatunk, a Canon 600EX-RT, a Yongnuo YN600EX-RT, illetve a Jinbei Caler 600EX-RT modellekkel (ST-E3 kioldóval), de ha a Phottix Laso kioldóját vesszük igénybe, akkor egyéb más vakuk is elvillanthatók lesznek az Indra 500LC-vel egyidőben.


Az új mobil stúdióvaku októbertől lesz kapható, ára egyelőre nem ismert.