Holnap nyílik a PHOTOEXPO 2016

0

Talán pályázhatnánk az év legfeleslegesebb hírére jelen írásunkkal, hiszen már mindenki tudja, hogy november 5-én, azaz holnap nyílik meg az év legfotósabb két napját ígérő rendezvény, a PHOTOEXPO.

Azzal is mindenki tisztában van, hogy az összes komoly fényképezőgép és fotótechnikai gyártó és forgalmazó képviselteti magát, így alig akad olyan termék, amiről ne lehetne információhoz jutni, vagy ne lehetne megnézni és kipróbálni.
photoexpo_2016_logos
Kívülről fújjátok már, hogy a szombati és a vasárnapi napokon is remek előadások várnak rátok no és persze az elmaradhatatlan fotózási lehetőségekről is mindenki tökéletesen tájékozott.

Szóval gyakorlatilag számotokra már nincs más hátra, csak aludni egyet és találkozni velünk az év legfotósabb napjain, november 5-én és 6-án a Millenárison!
A kiállítóknak és nekünk viszont van még bőven teendőnk, hiszen a standok építése jelenleg is zajlik:
photoexpo_keszulodes

Időpont: 2016. november 5-6. (szombat-vasárnap)
Nyitva tartás: mindkét napon 10:00 és 18:00 között
Helyszín: Budapest, Millenáris D épület (Kis Rókus utca 16-20.)

Belépés 14 év alatt és 65 év fölött ingyenes
(kor igazolásához születési dátumot is tartalmazó fényképes igazolvány szükséges)

Apróbetűs rész: ha esetleg még nem vetted meg a jegyed, nem tudod pontosan, hogy a kedvenc gyártód melyik standnál találod, vagy elfelejtetted, milyen előadások is lesznek, illetve melyik fotózást mikor és hol találod, akkor a PHOTOEXPO.HU oldalon minden kérdésedre választ találsz és még a belépőt is kedvezményesen megvásárolhatod.