Megfiatalodott a PHOTOEXPO

1

Remek hétvégét élhettek meg azok, akik kilátogattak az idei PHOTOEXPOra, a Millenárisba. A korábbiaknál jóval több fiatal érkezett, ami a könnyedebb hangulatot is meghatározta.

Szombat és vasárnap folyamán rengeteg előadás volt alapjeggyel megtekinthető, amelyekről híreink között be is számoltunk. A szinte mindig teltházas előadóteremben minden korosztály bővíthette tudását.

A helyszínen az összes komoly gyártó terméke megtekinthető és kipróbálható volt: fényképezőgépek, objektívek, drónok, de betekintést kaptunk a monitorok kalibrálásának fontosságába, a színhű nyomtatási lehetőségekbe és a biztonságos adattárolás megoldásaiba. A kedvezményes áron történő vásárlás az oktatókönyvekre is elérhető volt.

Nem csak a földszinten, de az emeleti teremben is különféle fotózásokon vehettek részt az érdeklődők, a kezdők pedig a kompozíciós alapszabályokat és azok áthágásának előnyeit boncolgató előadáson kívül gyakorlati workshopon is tanulhattak.

A visszajelzések szerint látogatóinknak hasznos tapasztalatok megszerzésével, remek élményekkel és egyesek számára új eszközök kedvezményes árú beszerzésével, jó fotók készítésével, kellemesen telt ez a hétvége, így terveink szerint jövőre sem maradnak el az év legfotósabb napjai, vagyis a PHOTOEXPO.

Válogatás a látogatóink által készített és a Facebook esemény oldalára feltöltött képekből: