Fedezd fel! – Éld át! – Fotózd le!

0

A National Geographic magazin és a Magyar Turisztikai Ügynökség fotópályázatot hirdetett „Fedezd fel! – Éld át! – Fotózd le!” címmel.
A pályázatra 2017. augusztus 15-ig lehet nevezéseket beadni, két kategóriában:

  • Magyarország mozgásban
  • Magyarország tablója

Képfeltöltés: www.ng.hu/fotopalyazat, instagram.com #fedezdfel_natgeo

Sajtóközlemény:


Örökítsd meg hazánk tájait: mutasd meg képekben a Te Magyarországodat!

A National Geographic magazin a Magyar Turisztikai Ügynökséggel együttműködve fotópályázatot indított

Budapest, 2017. július 12. – A National Geographic magazin a Magyar Turisztikai Ügynökséggel (MTÜ) együttműködésben fotópályázatot hirdetett „Fedezd fel! – Éld át! – Fotózd le!” címmel. A pályázat célja, hogy a résztvevők képekben meséljenek hazánk sokszínűségéről, tájairól, településeiről, az itt élőkről – és persze saját magukról.

Az MTÜ integrált kommunikációs kampányt indított 2017 június közepén, amely keretében az ügynökség hazai úti célokat, kulturális és természeti értékeket mutat be és népszerűsít. Az országos szemléletformáló kampány célja, hogy belföldi utazásra inspirálja a magyar utazni vágyókat. Az Ügynökség a klasszikus és digitális eszközök mellett a célközönséget is szeretné bevonni, ezáltal közelebb hozni az embereket Magyarország legkülönlegesebb tájaihoz, természeti és épített kincseihez, ezért szervez csatlakozott partnerként a National Geographic magazin által meghirdetett fotópályázathoz.

A pályázat résztvevői két kategóriában adhatják be munkájukat 2017. július 11. és 2017. augusztus 15. között:
1. kategória – MAGYARORSZÁG MOZGÁSBAN
Mobileszközzel készült élményfotók, szelfik felejthetetlen hazai helyekről, emlékezetes pillanatokról, ország-világgal megosztani vágyott emlékekről.
2. kategória– MAGYARORSZÁG TABLÓJA
Nagy felbontású, fekvő formátumú fotók hazánk felfedezésre váró kincseiről, turisztikai szempontból is izgalmas, festői régióiról, településeiről, látnivalóiról.

A képeket öttagú szakmai zsűri bírálja el:
Ifj. Vitray Tamás, a National Geographic Magyarország főszerkesztője
dr. Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója
Ladányi Tamás, asztrofotográfus
Pályi Zsófia fotóriporter
Potyó Imre, környezetkutató, természetfotográfus

A zsűri olyan fotókat vár és díjaz, amelyek személyesek, egyediek, megismételhetetlenről és időtlenről, pillanatról és értékről együtt tudnak mesélni, valamint fotográfiai kvalitást is hordoznak. A szervezők a fotópályázattal összhangban közönségdíjat is hirdetnek a közösségi médiában.

A kategórianyertesek díja egy belföldi üdülést tartalmazó ajándékcsomag. A kategóriagyőztes fotók elismerésképpen bekerülnek a National Geographic magazinba, valamint egyedi megállapodás keretében a Magyra Turisztikai Ügynökség belföldi úticélokat népszerűsítő kampányaiba.

Alkotójuk jutalma: Kikapcsolódás a Hunguest Hotel Pelionban
A voucher tartalma:
2 fő részére, 3 éjszaka szállás, 1 db kétágyas szobában, 2 db belépő a Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpontba,büféreggeli, büfévacsora, Wellness sziget használata (élményfürdő, termálvizes medence, szauna, infraszauna, rönkszauna, gőzkabin, sókabin, fitness terem, gomba-zuhatag, jacuzzi, nyakzuhatag), reggeli gimnasztika, vízitorna, fürdőköpeny használat.
Ingyenes wifi használat, parkolás, áfa, IFA.

Felhasználható: 2018. május 31. napjáig, a szállodával előre egyeztetett időpontban, ünnepi- és kiemelt időszakok kivételével.

A pályaművek az alábbi két kategória közül, a megfelelőre kattintva tölthetők fel.

Amennyiben az Instagramon meghirdetett közönségszavazáson is részt kívánsz venni, kérjük a regisztráció során add meg instagramos felhasználóneved is. Ebben az esetben a képeket a #fedezdfel_natgeo hastaggel ellátva, publikus posztként töltsd fel a regisztráció során megadott Instagram profilra.