Megjelent az Adobe Photoshop Elements 2018

0

Az Adobe bemutatta kompakt képszerkesztő szoftverének, a Photoshop Elements 2018-as változatát.

Az új verzió intelligens képkatalógust kapott, amely mesterséges intelligenciával képes megtalálni a legjobb fotóinkat.

Az új, irányított képszerkesztés segítségével ötleteket és automatizált képjavítási lehetőségeket kapunk, hogy fotóink még jobban nézzenek ki.

A szoftver különleges szolgáltatása a csukott szemek felnyitása, amelyhez két kép szükséges: a hibás, csukott szemű, valamint egy hasonló állású, de nyitott szemű. A két verziót egyesítve a kedvenc változatunkon is nyitott szeművé alakítja a fotónk alanyát.

Az új, egyszerűsített, hobbi- és amatőrfotósoknak is szánt képszerkesztő mellett az Adobe a videófeldolgozásban egyszerű megoldást keresőknek is új alkalmazást kínál, hiszen megjelent a Photoshop Premiere Elements 2018 is.

Mindkét alkalmazás 100 amerikai dollárért vásárolható meg, a korábbi verzióval rendelkezők számára a frissítés 80 dollárba kerül. Ha mindkét szoftver megvásároljuk, úgy a kettőért együtt 150 dollárt, a frissítésekért 120 dollárt kérnek.
Az Adobe Creative Cloud havidíjas megoldásával szemben az Elements szoftverek licensze nem jár le, így a szoftver használatának jogát egyszer kell csak kifizetnünk.