A Cosyspeeddel is szövetkezett az Olympus

0

Az Olympus nem csak a francia Bleu de Chauffe-fel, de a német Cosyspeeddel is közös projektet indított, utóbbival a stílusos és modern Streetomatic táskák Olympus gépekhez áttervezett változatának forgalmazására.

A Streetomatic – Olympus Edition slinger táska 2018 márciusának első felétől kapható 29.900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Sajtóközlemény:

Az Olympus és a Cosyspeed bemutatja új, kooperációban készült, speciális kiadású slinger táskáját, mely a fényképezőgép gyors és egyszerű elérhetőségét biztosítja bárhol és bármikor

Új ‘Streetomatic – Olympus Edition’ slinger táska: a tökéletes választás street fotósok számára

2018. február 28., Hamburg – Az Olympus új slinger táskája, a ‘Streetomatic – Olympus Edition’ annak a kollaborációnak az eredménye, mely a “the fastest camera bags” gyártója, a Cosyspeed és az Olympus között jött létre. A slinger táska koncepciója kifejezetten az egykezes, gyors elérhetőséget biztosítja – ezt pedig a fotós táskák által nyújtott biztonsággal és térrel egészíti ki. A táska egyedi kivitele és praktikus megoldásai által tökéletes választást jelenthet minden kompakt rendszerfényképezőgépet használó street fotós számára.
A ‘Streetomatic – Olympus Edition’ slinger táska 2018 márciusának első felétől kapható antracitszürke színben, 29.990.- HUF ajánlott fogyasztói áron.

Az Olympus, a kompakt rendszerfényképezőgépek specialistájának és a Cosyspeed, a gyors elérhetőséget biztosító fotós táskák specialistájának kollaborációjából született meg az új ‘Streetomatic – Olympus Edition’ slinger táska, mely egy OM-D, vagy Olympus PEN váz és akár három objektív együttes hordozhatóságának lehetőségét kínálja. A táska hordható csípőre rögzítve, vagy akár futártáskaként, vállon átvetve. A gyors, egykezes elérhetőséget lehetővé tevő, az ütődések, por és az időjárás hatásai ellen védő táska egyedi zárómechanizmusa kiváló védelmet kínál a tolvajokkal szemben – minden előnyét figyelembe véve ideális választás a mai streetfotósok számára.

Az átkonfigurálható rekeszelválasztók lehetővé teszik a táska belsejének tökéletesen az egyéni igényeinknek megfelelő átszabását. A fő rekesz mellett a táska két végén kisebb zsebeket találunk, melyek biztonságos tárolást kínálnak például pótakkumulátor, memóriakártya és a nélkülözhetetlen mobiltelefon számára. A csípőre rögzítéshez szükséges öv további lehetőséget rejt további kiegészítők csatlakoztatásához. A ‘Streetomatic – Olympus Edition’ tartós és vízlepergető nylon szövetből készül, antracit-szürke színben, esővédő huzattal, négy rekeszelválasztóval és ujj-szíjjal. A fix öv segítségével csípőre rögzíthető táska a maximális kényelem érdekében szabadon mozog a derék körül.

Streetomatic – Olympus Edition

  • Kifejezetten a fényképezőgép gyors és egyszerű elérhetőségét biztosító fotós táska
  • Minden jelenleg futó Olympus OM-D és PEN vázzal kompatibilis – emellett akár három objektív, valamint további kiegészítők hordozásához
  • Négy párnázott, áthelyezhető rekeszelválasztó
  • Két külső, cipzáras / tépőzáras zseb a személyes tárgyak tárolásához
  • Egyedi zármechanizmus a fokozott lopásvédelem érdekében
  • Ujj-szíj és időjárásálló esővédő huzat
  • Méretek: 23cm × 16 cm × 11 cm (Sz × Ma × Mé)
  • 2018 márciusának első felétől kapható, antracit-szürke színben, 89 EUR javasolt fogyasztói áron

Cosyspeed
A német edertali székhelyű Cosyspeed GmbH az első cég a világon, ami kifejezetten a tükörnélküli fényképezőgépek kiegészítőire specializálódott. Minden termékük német tervezésű és a német minőségi követelményeket teljesíti. A gyártást Németországban, Európában, Ázsiában és Afrikában végzik. A Cosyspeed a digitális fényképezőgépek területén kifejezetten az új technológiai megoldásokra koncentrál, a tükör nélküli fényképezőgépeket használó fotósok számára megfelelő, kényelmes és funkcionális, a napi rutinhoz igazított kiegészítők tervezésével és gyártásával.

További információ: www.cosyspeed.com