CapaLab

0

A Capa Központ CapaLab néven programsorozatot indít ez év őszén, amelyre 16-21 éves, a vizuális kommunikáció iránt érdeklődő fiatalok jelentkezését várja.

Jelentkezni egy önállóan elkészített 2 perces videóval lehet, amelyben a jelentkező bemutatkozik, illetve ami arról a munkájáról szól, amire büszke.
A videókat bármely videómegosztó oldalra feltöltve, azok linkjével kell elküldeni a szervezőknek a capalabs@capacenter.hu e-mail címre, a tárgy mezőben a teljes név feltüntetésével.

Sajtóközlemény:

Ha sokat fotózol, videózol, ismered és aktívan használod a közösségi médiát és szívesen gondolkodnál közösen új lehetőségekről akkor jelentkezz egy 2 perces videóval, amiben megmutatod magad.

A CapaLab programok célja, hogy 16-21 éves vizuális kommunikáció iránt érdeklődő fiatalok bevonásával pár hetes ötletelési sprinteket szervezzen, aminek keretében a képi kommunikáció megújítási lehetőségeiről, az alkalmazott technológiák és rendszerek újszerű kiaknázásáról gondolkodunk. A program elsősorban a fotó/videó és képzőművészet területéről érkező érdeklődőket várja, de nyitott bárki más felé.

A négy-hat alkalmat magában foglaló sprintek alatt a programba felvételt nyert fiatalok segítséget kapnak ötleteik pontos definiálásához, víziójuk megvalósítható megfogalmazásához és a prototípus elkészítéséhez. A programot prezentáció zárja le.

A CapaLab jelentkezéshez nem ötleteket várunk, hanem olyan 2 perces vieókat amiben bemutatod magad, illetve azokat a munkáidat amire büszke vagy. Kérünk, hogy a videót töltsd fel egy tetszőleges videómegosztó oldalra és a linket küld el a capalabs@capacenter.hu címre. Az e-mail tárgyában kérünk, hogy tüntesd fel teljes nevedet.

Kiválasztás
A videók kiértékelése után az első CapaLab sprintre, ami 2018 őszén kerül megrendezésre egymást követő négy héten át 1-1 hétköznap délután, közösen egyeztetett időben, 6-8 fiatalt választunk ki a jelentkezők közül.

Jelentkezési határidő:
2018. október 1.