Ezek is voltak a Photokinán (Zenit M Digital, Profoto B10)

0

Bár szép lenne, de sajnos nem tudunk minden egyes standról külön videós bejelentkezést közzétenni. Az eddigiekben igyekeztünk a legnépszerűbb, legnagyobb gyártókról beszámolni, illetve a kísérő kiállításra is bepillantottunk. Most egy kicsit stílust váltva, kommentár nélkül mutatunk meg a többi kiállító közül néhányat, amelyekkel a Photokinán való tartózkodásunk utolsó fél napján találkoztunk.

Bár többnyire rövid bejátszásokat vettünk fel, ahol nincs már élő szöveges alámondás, mindenképpen érdemes végignézni utolsó videónkat, hiszen a távmérős Leicácat idéző Zenit tükör nélküli fényképezőgépét is megnéztük, sőt, kézbe is vettük és még a menüjéről is készítettünk egy rövid felvételt.

A Zenit M Digital műszaki adatai a videóban találhatók, ugyanitt a hozzá kitben piacra kerülő Zenitar 35mm f/1,0 (nem elírás, ez valóban f/1 !) objektív adatai is megtalálhatók.

A gépet novemberben kezdik forgalmazni Európában, ára 5500 euró lesz.

A Photokina tudósításunkat a Panasonic támogatta, videónk Panasonic Lumix DC-G9 fényképezőgéppel és 12-60mm f/2,8-4 objektívvel készült.