Olympus Explorer fotóstáska

0

Az Olympus és a Manfrotto közös fejlesztésének eredménye az Olympus Explorer fotós válltáska, amely méretében a tükör nélküli fényképezőgépekhez igazodik.

A stílusos táska elülső zsebet kínál apróbb eszközeinknek, belül notebook tartó rekeszt, fő rekeszt, valamint egy kiemelhető belső rekeszt, amit külön cipzárral láttak el. A táskát úgy is használhatjuk, hogy a fotós felszerelésünket ebbe a külön belső rekeszbe helyezzük, a fennmaradó helyre pedig egyéb (mindennapos) holmijaink kerülhetnek.

Az Olympus Explorer 49.900 Ft-ért lesz kapható.


Sajtóközlemény:

Az Olympus és a prémium fotós kiegészítők gyártója, a Manfrotto összefogásából született egy olyan új táska, mely a kompakt és könnyű OM-D fényképezőgép-rendszerhez tökéletesen illeszkedik.

Az Olympus bemutatja a Manfrotto által kifejezetten az OM-D fényképezőgépekhez tervezett, új ‘Explorer’ válltáskáját

2018. október 29., Hamburg – A kifejezetten a kompakt és könnyű OM-D fényképezőgép-rendszerhez tökéletesen illeszkedő, kiváló minőségű fotós „Messenger” fejlesztéséhez az Olympus az olasz prémium fotós kiegészítők gyártóját, a Manfrotto-t kérte fel. Az eredmény az ‘Explorer’ lett, mely a Manfrotto stílusos ‘Windsor’ válltáskájának újragondolása, vízlepergető bevonattal, különválasztható fényképezőgép és objektívvédő pouch-jellegű résszel, valamint saját igényekre szabható belső elválasztó rendszerrel – a Manfrotto Protection System által biztosított védelemmel. A táska bármely Olympus OM-D (vagy Olympus PEN) vázhoz, akár három objektívhez, valamint egy 14” laptophoz kínál ideális tárolást és szállíthatóságot – mindezt kényelmesen, úgy, hogy a felszerelés minden eleme gyorsan elérhető és nálunk lehet egy kisebb fotós túrához, vagy kültéri fotózáshoz. Állványunkat a táska aljához rögzíthetjük a tartozék hevederek segítségével.
A Manfrotto által tervezett Olympus Explorer táska 2018 novemberének végétől érhető el, 49.990.- Ft-os javasolt fogyasztói áron.

Az Olympus és a prémium fotós kiegészítők gyártója, a Manfrotto összefogásának eredménye az új Olympus Explorer válltáska, mely egy fényképezőgép váz és akár három objektív védelmére tökéletes – miközben annyira stílusos, hogy akár mindennapi táskának is választható.

A fényképezőgép- és objektívvédő pouch, illetve a teljes felszerelés elhelyezésére és védelmére ideális, az egyéni igények szerint áthelyezhető belső határoló rendszer mellett találunk benne egy 14” méretű laptop biztonságos tárolásárhoz megfelelő rekeszt is. A személyes tárgyainkat ugyancsak nyugodt szívvel rejthetjük el a külső és belső cipzáras zsebekbe, sőt: a tartozék hevederek segítségével fotós állványt rögzíthetünk a táska aljára.

Az Olympus Explorer táska prémium minőségű, vízlepergető textilből, valódi bőr élvédőkkel és skótmintás béléssel készül. A biztonságos záráshoz tépőzár és csat is rendelkezésünkre áll. A táska gond nélkül kihúzható fogantyúval rendelkező gurulós bőröndhöz csatlakoztatható a hátsó részen kialakított cipzáras rész használatával. A nagyméretű fogantyú elhelyezése megakadályozza a táska előredőlését, amikor megemeljük azt. Az állítható, párnázott vállpánt különleges kényelmet nyújt.

A Manfrotto által tervezett, új Olympus Explorer táska november végétől érhető el, 149 EUR javasolt fogyasztói áron.

Olympus x Manfrotto: Új, ‘Explorer’ Messenger táska

  • A kor fotósainak tervezett, stílusos válltáska mindenféle fotós feladathoz, illetve utazáshoz
  • Bármely aktuális Olympus váz, akár három objektív és egy 14” laptop tárolására és szállítására
  • Párnázott, egyéni igények szerint áthelyezhető elválasztók és kivehető pouch (táska a táskában rendszer)
  • Belső és külső cipzáras zsebek személyes tárgyak tárolására
  • Vízlepergető textil, valódi bőr élvédők és klasszikus skótkockás bélés
  • Tépőzár a könnyű és csendes nyitáshoz-záráshoz, illetve csat az extra biztonsághoz
  • Tartozék hevederek a táska alján állvány rögzítéséhez, cipzáras rész a táska hátsó részén gurulós bőröndre helyezéshez
  • Állítható vállpánt
  • Méretek – Sz. 40 cm x M 30cm x Mélység 17cm
  • 2018 novemberének végétől érhető el 49.990.- Ft-os javasolt fogyasztói áron

További információ az Olympus kiegészítőkről
www.olympus.hu/accessories