Összeolvad a Tripont és az Artwork Photo

0

A Tripont és az Artwork Photo fúziójának köszönhetően bővebb kínálat és szolgáltatás, valamint sokrétűbb szakmai programok várják a fotózás iránt érdeklődőket, most már Budán is!


Sajtóközlemény:

Kedves Vásárlóink!

Nagy bejelentéssel kezdjük a karácsonyi szezont!

Hat év eltelt mióta a Tripont új menedzsmenttel és tőkeerős szakmai befektetői háttérrel a XIII. kerületbe költözött.

Számtalan új, professzionális fotós márkát vezettünk be azóta a hazai piacra. A korábban főleg Nikonos fókuszunk kiegészült a Canon, Sony, Olympus, Panasonic és a Fuji professzionális termékskálájával. A Manfrotto mellé felvettünk több új állvány és táska brandet, a Vanguardot, a Loweprot és a PeakDesignt.

Stúdiónkkal elérhető közelségbe hoztuk a Profoto, Hensel, és Phottix termékeit és több bérelhető PhaseOne kamerával állunk a hazai profi fotós közösség szolgálatára.
Elindítottuk Problog magazint és számtalan rendezvényen és workshopon találkozhattunk az elmúlt években.

A fotós piaci változások nagyon felgyorsultak az utóbbi két évben és komoly kihívások elé állították a teljes kereskedelmi szakmát. Hiszünk abban, hogy csak a legmagasabb szakmai és szolgáltatási színvonalú cégek maradnak talpon, ezért nap mint nap azon dolgozunk, hogy még jobbak lehessünk.

Régóta terveztük, hogy a belvároshoz közelebb esetleg Budán is nyithassunk egy üzletet ez most egy nagyszerű partnerrel való fúzió révén megvalósul.

A Tripont és az Artwork fúzióra lép!

Bizonyára sokaknak nem kell bemutatni az Artworkot hisz hasonló, évtizedes múltra visszatekintő fotós szaküzlet és Geréb Zsolt személyben egy nagy tudású fotós körökben elismert szakemberrel erősödik a csapatunk.

Az Artwork budai boltjában számos szolgáltatással bővül a közös kínálatunk, a teljesség igénye nélkül, ide csoportosítjuk a kamera és objektívbérlést, a használt termékek beszámítását és bizományosi értékesítését.A szenzor- és objektív tisztítá st, kalibrálást, a garancián túli javításokat.Illetve a fotólabor, fotóalbum kidolgozást és fine-art-print szolgáltatásainkat is.

2020-ban még több wokshoppal, eseménnyel és újdonsággal készülünk már a közös csapattal.

A budai üzlet a mai naptól nyitva van, a következő napokban fokozatosan töltjük fel árukészlettel. A fejlesztésekről és változásokról mindkét weboldalon folyamatosan értesülhetnek.

Reméljük hamarosan viszont látjuk!
Baráti Üdvözlettel,
Peti Balázs és Geréb Zsolt.